Weather - Καιρός

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πρώτη ΣΟΒΑΡΗ δοκιμασία για την Καλαμάτα

Με διπλό παίρνει προβάδισμα...
Πλησιάζει η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Δ' εθνικής το οποίο θα κρίνει πολλά όχι μόνο για την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αύριο το μεσημέρι λοιπόν στις 15:00 η ΑΕ Σπάρτης θα υποδεχθεί την "Μαύρη Θύελλα" σε ένα ντέρμπι όπου και οι δύο ομάδες θα στοχεύσουν στην νίκη για τους δικούς τους λόγους. Οι Λάκωνες θα έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Σπύρο Χριστόπουλο και θα επιδιώξουν το τρίποντο για να μειώσουν την διαφορά των 7 βαθμών από την Καλαμάτα και να ξαναμπούν στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου που έχουν ήδη χάσει έδαφος.
Η Καλαμάτα από την άλλη θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί των 7 αγώνων, να βγάλει εκτός τίτλου την Σπάρτη αλλά και να διατηρήσει το πλεονέκτημα απέναντι στον Αστέρα Αμαλιάδας που έχει μεν ένα βαθμό περισσότερο από αυτή αλλά έχει δώσει έναν αγώνα παραπάνω.
Το ματς αναμένεται να παρακολουθήσουν οι οπαδοί και των δύο ομάδων και το γήπεδο της Σπάρτης θα είναι κατάμεστο. Στις τάξεις των φιλάθλων της Καλαμάτας υπάρχει έντονη κινητοποίηση και θα δώσουν δυναμικό παρόν, και ίσως ξεπεράσουν τους 400! Ενα αριθμητικό ρεκόρ των τελευταιών 2 χρόνων, αφού περισσότεροι από 100-150 Καλαματιανούς έχουμε να δούμε από το ματς με τον Πανσερραικό στην Τρίπολη...
Οι γηπεδούχοι έχουν προπωλήσει σχεδόν όλα τα εισιτήρια και η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας είναι σε επιφυλακή και ζήτησε έξτρα ενίσχυση από την Αρκαδία και την Μεσσηνία.... 
Αν οι ποδοσφαιριστές του Ελβιο Μάνα δείξουν το καλό τους πρόσωπο σε αυτό το πιο σοβαρό και απαιτητικό μέχρι τώρα παιχνίδι, θα πάρουν ένα σπουδαίο διπλό για την συνέχεια.
Μετά από χρόνια παρουσίας στην Καλαμάτα, ο Χρήστος Μανιάτης και ο Αλέκος Δέδες θα βρεθούν αντίπαλοι με την ομάδα μας...