Weather - Καιρός

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Ματαιώθηκε το ραντεβού...

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ... ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ – ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΟΥΙΖΙΝΙΟ
Mαταιώθηκε το κρίσιμο ραντεβού...
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΠΗΓΑΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ – ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ


Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργος Γρηγορόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΠΑΕ Σπύρος Καλογιάννης θα έβλεπαν χτες τον άμεσο συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά κ.Δημήτρη Κανελλόπουλο σε προγραμματισμένο ραντεβού. Όμως, δυο ώρες πριν την ώρα που είχαν κανονίσει, η ιδιαιτέρα του το ακύρωσε κι έτσι οι δυο Πρόεδροι δεν είχαν την ευκαιρία να εκ-θέσουν τα προβλήματά τους. Από τη πλευρά του ο Πρόεδρος της ομάδας μετά την ματαίωση δήλωσε: «Είχαμε προγραμματίσει εδώ και μια εβδομάδα να συναντηθούμε μαζί με τον Σπύρο Καλογιάννη στο Υπουργείο με τον κ.Κανελλόπουλο, κάτι που δεν κατέστη δυνατό. Αν η ματαίωση έγινε για υπηρεσιακούς λόγους και για κάποιο έκτακτο θέμα, δείχνουμε κατανόηση. Αν όμως έγινε για κάποιον άλλον λόγο εκφράζουμε τον έντονο προβληματισμό μας γιατί δεν έγινε δεκτός ο Πρόεδρος που διοργανώνει σε εθνικό επίπεδο και αμέσως μετά την Σούπερ Λίγκ δυο επίσημα πρωταθλήματα. Επιπλέον, αναρωτιέμαι αν αξίζει τελικά να ασχολούμαστε με τον αθλητισμό, όταν δεν βρίσκουμε ανταπόκριση από την Πολιτεία, αφού δεν ικανοποιούνται δίκαια αιτήματά μας. Αφήνουμε στην κρίση του κάθε απλού φίλου του αθλήματος να βγάλει τα συμπεράσματά του. Είμαι απογοητευμένος γιατί ίσως κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της στιγμής και την αναγκαιότητα υποστήριξης». Κι όλα αυτά, μια μόλις ημέρα πριν τη σημερινή κλήρωση του Πρωταθλήματος που γίνει στην Πορταριά του Πηλίου στις 20:00 (απευθείας μετάδοση από την ΕΤ 3).
Πάγωσαν τα μεταγραφικά
Η ματαίωση της προγραμματισμένης συνάντησης περισσότερο στεναχώρησε και πίκρανε τον Πρόεδρο αφού δεν είχε εκθρέψει υπερβολικές απαιτήσεις αλλά πίστευε ότι κάτι θα άλλαζε. Για τον λόγο αυτό, δεν προέβη σε καμία κίνηση ενίσχυσης της ομάδας και αναμενόταν χτες αργά το βράδυ στην πόλη με σκοπό να ηρεμήσει και να ασχοληθεί σήμερα με το θέμα αυτό. Κάκαβος και Ζάγιατς «περιμένουν στο ακουστικό τους» πέρασαν από εργομετρικά και σήμερα θα είναι η ημέρα του ξεκαθαρίσματος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας της Καλαμάτας στη Νέα είσοδο και πραγματοποιήθηκαν και χτες δυο προπονήσεις: η πρωινή με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και η απογευματινή, παρουσία πάλι 20 θεατών, με διάφορες ασκήσεις και διπλό διάρκειας 30’. Το πρωί ένα γκρουπ πέρασε από αιματολογικές εξετάσεις και σήμερα θα υποβληθούν οι υπόλοιποι. Ο Νίκος Κακαλέτρης και ο συνεργάτης του Νίκος Καρδακάρης συνεχίζουν να εφαρμόζουν το πλάνο προετοιμασίας και δίνεται μεγάλη βαρύτητα στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Και σήμερα θα γίνουν δυο προπονήσεις, μια πρωινή προπόνηση στις 7:30 και μια απογευματινή στις 19:00. Το Σάββατο αν θα γίνουν οι εργομετρικές εξετάσεις, η αυριανή προπόνηση θα είναι μονή απογευματινή, το ίδιο και την Κυριακή και η ερχόμενη εβδομάδα, έχοντας εικόνα από όλους τους παίκτες θα αρχίσουν οι διπλές με αυξανόμενη ένταση. Βάρος θα δοθεί στο να έρθουν παίκτες για τον άξονα κυρίως, να «δέσει» η ομάδα με παίκτες με ποιότητα και δημιουργικότητα.
Ενσωματώθηκε ο Λουϊζίνιο
Χτες στη Νέα είσοδο επέστρεψε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Λουι Κάρλος Λουϊζίνιο και έλαβε μέρος και στις δυο προπονήσεις. Ο Ιούλιος Ντούζια συνέχισε τις προπονήσεις αλλά και ο 20χρονος Ευγένιος Πετρόπουλος από την ομάδα Νέων του Αστέρα Τρίπολης. Ο Φλέσσας θα ενταχθεί από την Δευτέρα στην ομάδα Νέων. Στο θέμα των ανανεώσεων του Νίκου Πουρτουλίδη και στη ρύθμιση του ζητήματος με τον Βασίλη Γενιτσαρίδη δεν «κουνήθηκε φύλλο». Ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος λόγω στράτευσης θα εμφανιστεί μέχρι αύριο, ενώ ο Γιάννης Καλογερόπουλος που αφαίρεσε τα ράμματα από τη Δευτέρα θα μπει στο γήπεδο.
Οι Νέοι «πρώτη» την Δευτέρα
Λόγω της αυριανής συναυλίας της Άννας Βίσση, η «πρώτη» της ομάδας των Νέων θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο παραλίας την Δευτέρα στις 18:30. Ο Γιώργος Μηλίτσης ήδη καταστρώνει τα σχέδιά του και αναμένονται αρκετές εκπλήξεις το βραδάκι της Δευτέρας. Λεπτομέρειες αύριο...
Ο Πρόεδρος για τους «Νότιους»
Ερωτηθείς ο Γιώργος Γρηγορόπουλος για την ανακοίνωση των «Νοτίων», μειδίασε και σχολίασε: «Κάνουμε μια νέα αρχή, κάνουμε άνοιγμα στα δικά μας παιδιά κι όμως κάποιοι αντί να υποστηρίζουν την ενέργεια αυτή, αφού το υλικό είναι καλό, την χλευάζουν. Δεν θα προχωρήσω άλλο, αλλά εδώ θα είμαστε».