Weather - Καιρός

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΠροεσΕΦΥΓΕ ο Κοψαχείλης!

Ο Βασίλης Γενιτσαρίδης μαζί με τον πατέρα του χτες το βράδυ λίγο πριν τα πούνε με τον Πρόεδρο.

Οι τρεις νεαροί Μανιάτες (Γιαννακέας, Αποστολίδης, Μπεκιράι) χτες στην Καλαμάτα λίγο πριν υπογράψουν στην ομάδα Νέων. Στη παρέα ο προπονητής τους Γιώργος Μηλίτσης, ο Τάκης Δεδούσης και ο πρόεδρος της ΑΕ Μάνης.

Ο Βασίλης Σκαρλάτος, ο Μανώλης Σπανός και ο Χρήστος Αμπεριάδης χτες στο IGLOO.


Ο 37ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ «ΣΠΑΣΕΙ» ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ – ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠροσΕΦΥΓΕ ο Κοψαχείλης!

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΧΤΕΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ – ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Την δικαστική οδό επέλεξε ο 37χρονος τερματοφύλακας Σωκράτης Κοψαχείλης – παρα το γεγονός ότι είχε άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα- και αναμένεται να εκδοθεί το «διαζύγιο» ανάμεσα στον παίκτη και την «Μαύρη Θύελλα», το οποίο δεν αναμένεται να είναι «βελούδινο»... Παρά το γεγονός ότι ο Κοψαχείλης είχε επισκεφτεί τον Πρόεδρο της ομάδας πριν από 10 ημέρες στα γραφεία, παρουσία του Βασίλη Μαλαφέκα, και αποχώρησε με ένα χρηματικό ποσό, το θεώρησε «μικρό» και οτι δεν αναλογεί σε ότι έπρεπε να λάβει και προχώρησε στην κατάθεση προσφυγής σε δικηγόρο των Αθηνών.
Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει στις 3 Αυγούστου και το βέβαιο είναι ότι από χτες η «Μαύρη Θύελλα» αναζητά λύση για την υπεράσπιση της εστίας της, αφού είκοσι ημέρες νωρίτερα είχε συμφωνήσει με την Κόρινθο και ο Γιώργος Καλομοίρης.
Ο Κοψαχείλης θεώρησε τον εαυτό του «ριγμένο» και για σοβαρούς προσωπικούς του λόγους δεν ήταν σε θέση να αναμένει την διέξοδο από το πρόβλημα και θεώρησε σκόπιμο να υπερασπιστεί νομικά τα δικαιώματά του.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας αν και είχε συμβόλαιο με την ομάδα για ακόμη έναν χρόνο, ίσως έχει δεχτεί πιο συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας από άλλη ομάδα του Νομού μας μικρότερης κατηγορίας και ίσως επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτή...
Ο Σωκράτης Κοψαχείλης γεννήθηκε στις 15/10.72 στον Πειραιά, ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό το 1991, είναι διεθνής με την Ελπίδων, πέρασε από την Καλαμάτα, Πανηλειακό, Θρασύβουλο, Ιωνικό, Μεσσηνιακό, Γ.Σ. Ηλιούπολης και πέρσι έπαιξε 1.020’ με τη «Μαύρη Θύελλα» σε 11 παιχνίδια, δέχτηκε 16 γκολ + 2 στο Κύπελλο από τη Λαμία.
Συνολικά με την Καλαμάτα έχει αγωνιστεί 50 φορές, έχει 100 συμμετοχές στην Α’ εθνική, 22 στη Β’, 93 στη Γ’ και 26 στο Κύπελλο Ελλάδας. Αυτή ήταν η πρώτη προσφυγή που υπέστη η ομάδα της Καλαμάτας εδώ και καιρό.

Πρώτη επαφή με Γενιτσαρίδη
Οπως γράψαμε χτες, ο Βασίλης Γενιτσαρίδης βρίσκεται από χτες το απόγευμα στην Καλαμάτα, συνοδευόμενος από τον πατέρα του. Χτες αργά το βράδυ έγινε μια πρώτη «διερευνητική» θα λέγαμε επαφή με τον Πρόεδρο της ομάδας αλλά η αναχώρησή του «Πιλότου» για την Αθήνα πήγε μερικές ώρες πίσω την οριστική κατάληξη του θέματος. Αυτό σημαίνει ότι ο 27χρονος παίκτης θα περιμένει μια κίνηση από τον Γιώργο Γρηγορόπουλο μέχρι την Δευτέρα 20/7 και στη συνέχεια θα έχουμε τη θετική ή αρνητική εξέλιξη. Ο ίδιος μας είπε χτες, την ώρα που πόζαρε αποκλειστικά για την «Φ»: «Το ότι ήρθα μαζί με τον πατέρα μου λέει πολλά. Είναι γνωστό ότι θέλω να συνεχίσω εδώ αλλά επίσης ότι πιέζομαι κι από τον Ατσαλένιο να απαντήσω. Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα έχω δώσει τον λόγο μου να τους απαντήσω. Μακάρι να ικανοποιηθώ οικονομικά και παραμείνω παίκτης της «Μαύρης Θύελλας» αφού αγαπώ αυτό τον τόπο και έχω δεθεί με τον κόσμο».
Την Παρασκευή ξεκαθαρίζουν όλα!
Παρασκευή...κοντή γιορτή! Η επιστροφή του Προέδρου από την Αθήνα αλλά και του γενικού αρχηγού, θα ξεκαθαρίσουν όλα τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα: προπονητής, γυμναστής, προετοιμασία, ρόστερ. Ο χρόνος πιέζει αλλά έχουν γίνει ήδη αρκετές και σοβαρές κινήσεις ουσίας... Λίγες ώρες υπομονή!

Καούνος: «Θέλω να πετύχω πολλά γκολ»

Ο Βαγγέλης Καούνος πήγε τον περασμένο Ιανουάριο στον Αστέρα Τρίπολης και ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα, πετυχαίνοντας έξι γκολ σε 15 συμμετοχές. Ο ίδιος μιλώντας στο sport-fm.gr, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πιστεύω σε ένα βαθμό τους δικαίωσα και σίγουρα έχω όρεξη για πολλά περισσότερα». Ο Αστέρας είχε δύο σημαντικούς παίκτες που αποχώρησαν, τον Φιλoμένο και τον Ζαϊρί, αλλά σε όλες τις ομάδες παίκτες έρχονται, παίκτες φεύγουν, σίγουρα ήταν δύο κεφάλαια για την ομάδα. Η ομάδα όμως αποτελείται από ένα πολύ δυναμικό ρόστερ, πιστεύω ότι θα ενισχυθεί και άλλο, δεν ξέρω ποιους στόχους θα θέσει η διοίκηση αυτή τη χρονιά, αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Θέλω να εμφανιστώ ακόμα καλύτερος, να πετύχω όσα πιο πολλά τέρματα μπορώ και χαρά μου είναι να δικαιώνω τον κόσμο κάθε στιγμή. Έχουμε δυναμική και για τα πλει οφ, η ομάδα έχει αποδείξει ποια είναι τα τελευταία χρόνια, πιστεύω θα πάμε καλά. Ο Αστέρας μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην πρώτη κατηγορία, είναι κάτι που το περίμενα πολύ καιρό, σίγουρα ήθελα να κάνω το παραπάνω βήμα, μου έδωσαν την ευκαιρία, πιστεύω σε ένα βαθμό τους δικαίωσα και σίγουρα έχω όρεξη για πολλά περισσότερα πράγματα. O κόσμος του Αστέρα έχει δώσει το "παρών" σε όλα τα παιχνίδια, έχει φωνάξει για την ομάδα, έχει αγαπήσει την ομάδα και σίγουρα είναι μεγάλη δύναμη. Όταν έρχονται όλο και περισσότεροι φίλαθλοι σε κάθε αγώνα παίρνεις και εσύ δύναμη. Όταν φωνάζουν για εσένα φωνάζουν και για την ομάδα, είναι ο 12ος παίκτης που λέμε και σίγουρα περιμένουμε μεγαλύτερη ανταπόκριση φέτος»...


PRESS Room
· Σήμερα Πέμπτη ανοίγει τις πύλες του το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας 2009 συμπληρώνοντας δεκαπέντε δημιουργικά χρόνια ζωής. Η Καλαμάτα θα υποδεχτεί φέτος έντεκα ομάδες χορού ή δημιουργούς από όλο τον κόσμο που θα παρουσιάσουν δώδεκα παραγωγές σε συνολικά είκοσι παραστάσεις, που θα φιλοξενηθούν θα φιλοξενηθούν στο Αμφιθέατρο του Κάστρου, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο, στο Γυμναστήριο του Πολυκλαδικού Λυκείου και άλλους ανοιχτούς χώρους της πόλης..
· Δύο δεξαμενόπλοια πουλάει ο Θ. Αγγελόπουλος και δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδέουν αυτή την κίνηση με τον Ε.Τ. μιας και το συνολικό αντίτιμο που θα λάβει (πάνω από 150 εκ. ευρώ) είναι περίπου όσες ήταν και οι ζημιές της εφημερίδας! Δεν του κόστισε λοιπόν και λίγο το "παιχνίδι" της συζύγου του (ασχέτως βέβαια αν το ποσό δείχνει μικρό σε σχέση με το σύνολο της περιουσίας του)... · Ο μεγιστάνας των πετρελαίων στην Αλβανία, Ριζάρι Τάτσι είναι πολύ πιθανό να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να μπει στο Καμπιονάτο. Η Μπολόνια είναι ο μεγάλος του στόχος και όλα δείχνουν ότι θα αποκτήσει το 65% του συλλόγου. Το «κράξιμο», αλλά και τα αρνητικά σχόλια των φίλων της Μπολόνια για την κακή σεζόν και τον παραλίγο υποβιβασμό, είναι και η αιτία που η η οικογένεια Μεναρίνι βάζει «πωλητήριο» στη Μπολόνια. Ήδη, βρίσκονται σε επαφές με υποψήφιους αγοραστές και το φαβορί είναι ένας Αλβανός πολυεκατομμυριούχος. Ο άρχοντας των πετρελαίων, Ριζάρι Τάτσι βρίσκεται σε επαφές εδώ και αρκετό καιρό και τώρα είναι πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση του 65%, μιας και η οικογένεια Μεναρίνι επιθυμεί να διατηρήσει ένα ποσοστό. Ο Τάτσι πάντως είναι φίλαθλος της Μίλαν και ο άνθρωπος που είχε διοργανώσει φιλικό στα Τίρανα ανάμεσα στους «ροσονέρι» και επίλεκτους Αλβανούς ποδοσφαιριστές. Να το βλέπουν κάποιοι που κατέκριναν παρόμοια κίνηση στη «Μαύρη Θύελλα»... · Η γρίπη των χοίρων μπήκε πλέον και στη ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η περίπτωση της οικογένειας Μπαστία, αλλά και του ίδιου του αργεντινού μέσου, μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση, καθώς στην Ελλάδα παίζουν πολλοί Λατινοαμερικανοί, οι οποίοι διατηρούν καλές σχέσεις και κάνουν συχνά παρέα. Στην Τρίπολη, πάντως, έδειχναν τις τελευταίες ημέρες ήρεμοι και κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Προφανώς, για να μην προκαλέσουν πανικό και μέσα στην ομάδα αλλά και στην τοπική κοινωνία. Το χτεσινό επιβεβαιωμένο κρούσμα ενός νεαρού αθλητή του Μεσσηνιακού



πρέπει να κρατάει σε εγρήγορση τις τοπικές ιατρικές αρχές.