Weather - Καιρός

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009
















Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΣΕΦΕΡΑΣΙ ΥΠΕΦΡΑΨΑΝ ΧΤΕΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ» - «ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ» ΕΙΠΕ Ο ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ

Δύο ...ταλεντάρες στο ρόστερ της!






ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΛΕΙΣΕΙ» ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΠΕΝΟ, ΕΙΔΕ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ

Με δράση και υπογραφές έκλεισε η εβδομάδα στις τάξεις της «Μαύρης Θύελλας» και μετά τον Κώστα Κοστρένι, άλλοι δυο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές ανήκουν από χτες το μεσημέρι στην οικογένεια της Καλαμάτας. Χτες λοιπόν, βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν οι δυο 19χρονοι Άγγελος Μπαστακός (18/9/90) και ο Άλμπερτ Σεφεράσι (8/12/90). Και οι δυο φερέλπιδες ποδοσφαιριστές πήραν την μεγάλη, σπουδαία και σημαντική απόφαση να συνεχίσουν την καριέρα τους στη «Μαύρη Θύελλα» αφού έγιναν αποτλεσματικές ενέργειες και κινήσεις ουσίας από την οργανωτική επιτροπή της ομάδας των Νέων. Ο Κώστας Νικητέας, ο Γιάννης Χουλιάρας, ο Τάκης Δεδούσης, ο Τάσος Λάμιας, εδώ και καιρό είχαν βολιδοσκοήσει τους δυο παίκτες και κατάφεραν να τους φορέσουν την «μελανόλευκη». Από την άλη, οι στενοί συγγενείς, οι προπονητές και οι παράγοντες, τόσο του Χανδριναικού όσο και του Φαραί, κατάλαβαν ότι όταν ενδιαφέρεται για έναν αθλητή σου η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού, που αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, η επιλογή είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.





Και έκλεισαν τα αυτιά τους και αγνόησαν κάποιες πιο...ηχηρές μετακινήσεις, που γράφονταν τις τελευταίες ημέρες και επιβαβαίωσαν ότι «η Καλαμάτα είναι ιδέα και δεν μπαίνει σε πλειστηριασμούς»... Κι αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να περάσει ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους παράγοντες ή τους ....μεσολαβητές, που κοιτάνε το δικό τους «καλό» κι όχι του αθλητή και τους χαντακώνουν σε ομάδες που πέφτουν σαν ασανσέρ τις κατηγορίες...






Ποιοι είναι οι παίκτες
Ο Αγγελος Μπαστακός ανήκε στο ΑΟ Φαραί και πέρσι αγωνίστηκε στη Δ’ εθνική ως δανεικός στον Τέλλο Αγρα Γαργαλιάνων. Είναι αμυντικός, παίζει σε τρεις θέσεις, χρσιμοποιεί το αριστερό πόδι περισσότερο και έχει ύψος 1,90. Οι δηλώσεις που μας έκανε ήταν συγκλονιστικές, αφού όταν ένα παιδί 19 ετών από μικρός ονειρευόταν να φορέσει τη φανέλα της Καλαμάτας, πήγαινε στο γήπεδο και φώναζε για αυτή, ένα είναι σίγουρο: θα τη ματώσει τη φανέλα και θα διακριθεί. Ειδικά αν έχει τα προσόντα. Από την άλλη, ο Αλμπερτ Σεφεράσι, γεννήθηκε στη Σκραπάρ της Αλβανίας, είναι ένα παιδί απαράμιλλου ήθους και χαρακτήρα, «σμιλεμένο» άριστα από τον Δημήτρη Μάλαμα, αγωνιζόταν 3 χρόνια στον Χανδριναϊκό ως επιτελικός μέσος και σέντερ φορ. Ο Άγγελος Μπαστακός μετά την υπογραφή του 4ετούς συμβολαίου του, δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο στην Καλαμάτα. Ήταν ένα όνειρο για μένα και από μικρός έλεγα στους συμμαθητές μου, μακάρι να παίξω κάποτε σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της «Μαύρης Θύελλας» που με επέλεξαν και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω για την ευκαιρία που μου δίνουν. Δουλειά από εδώ και πέρα. Ο Σεφεράσι είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που γίνομαι μέλος αυτής της ομάδας με μεγάλη ιστορία. Θέλω να τα δώσω όλα για να καταφέρω να φορέσω και να διακριθώ με τη φανέλα της Καλαμάτας και να πάμε ψηλά. Είμαι τρία χρόνια στην πόλη, έχω μάθει την ιστορία της ομάδας που ήρθα και θέλω να τιμήσω την επιλογή που μου έκαναν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας και τον προπονητή μου τον Δημήτρη Μάλαμα».






Μπαστακός: «Όνειρο για μένα»
Ο Μπαστακός ξεκίνησε από 10 χρονών το ποδόσφαιρο στον ΑΟ Φαραί. «Χρωστάω πολλά στον προπονητή μου τον κ.Καρλαύτη, αφού αυτός με έβαλε στο ποδόσφαιρο και με βοήθησε πολύ να φτάσω ως εδώ, και τονίζω ότι πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε το αθλητικό σχολείο, που ήμουν για 6 χρόνια, έχοντας προπονητές τους Γιώργο Μπένο, Μιχάλη Φασουλή και τον Νίκο Κακαλέτρη, όλοι τους μου έδωσαν κάτι το διαφορετικό και χρήσιμο. Πέρσι στον Τέλο Αγρα πήρα πολύτιμες εμπειρίες, έπαιξα πολλά παιχνίδια «γεμάτα» και ήταν μια καλή χρονιά με την ομάδα των Γαργαλιάνων. Καταφέραμε αν και πήγαμε 17 παίκτες, ενωθήκαμε, δουλέψαμε κάνοντας πολύ καλή προπόνηση κι ενώ πολλοί δεν μας πίστευαν πήγαμε πολύ καλά. Τώρα πλέον, λέω ότι η «Μαύρη Θύελλα» είναι ένα μεγάλο σχολείο, ξαναλέω ότι ήταν το όνειρό μου και πήγαινα από μικρός στο γήπεδο φωνάζοντας για την ομάδα! Και είναι καλό να στηρίξουμε όλοι οι Μεσσήνιοι την ομάδα που κάποτε είχε 7.000 κόσμο».

Η οργανωτική ομάδα, μέσα στο επόμενο τριήμερο, είναι αποφασισμένη να κινηθεί εντυπωσιακά και εξίσου αποτελεσματικά για την απόκτηση άλλων 4 αθλητών που θα αφήσουν εποχή.
Μένει ο Γενιτσαρίδης
Ο Πρόεδρος της Καλαμάτας είχε χτες τηλεφωνική επαφή τόσο με τον Βασίλη Γενιτσαρίδη που βρίσκεται στην Κρήτη, όσο και με τον Σέρβο Ιβαν Τάσιτς. Και τους δυο ποδοσφαιριστές τους θέλει η ομάδα και τη νέα χρονιά και θα γίνουν προσπάθειες μέχρι την Τετάρτη να έχει κλείσει η συμφωνία. Στο ίδιο γκρουπ συγκαταλέγονται και ο Νίκος Πουρτουλίδης, αλλά και ο Γιώργος Κάκος, δυο παίκτες που αποτέλεσαν μαζί με τους δυο πρώτους, μια τετράδα δύναμης. Νωρίτερα, από τα γραφεία πέρασε και ο Σωκράτης Κοψαχείλης, που μετά την φυγή του Καλομοίρη θα αποτελέσει τον πρώτο και βασικό τερματοφύλακα της «Μαύρης Θύελλας». Ο έμπειρος Κοψαχείλης συζήτησε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και θα ικανοποιηθεί άμεσα. Τέλος, μετά την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω κινήσεων και επαφών, ο Πρόεδρος της ομάδας, ο γενικός αρχηγός Βασίλη Μαλαφέκας και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μπένος έκαναν άλλη μια φορά, έναν χρήσιμο και απαραίτητο προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων και μια εκτίμηση της μέχρι τώρα κατάστασης του ρόστερ.