Weather - Καιρός

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009
















Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ – ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ – 80 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΤΕΣ

«Πρώτη» με όρεξη και πολύ ταλέντο!






ΠΡΟΕΔΡΟΣ: «Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ»

Πραγαματοποιήθηκε χτες στο προπονητήριο στη Νέα είδοσο η «πρώτη» φετινή προπόνηση της ομάδας της Καλαμάτας, υπό τις οδηγίες του Νίκου Κακαλέτρη και του συνεργάτη του Νίκου Καρδακάρη. Η πρώτη ομάδα του Νομού μας μπορεί να άργησε να κάνει πρεμιέρα, λόγω κυρίως σοβαρών οικονομικών δυσκολιών, όπως εξήγησε ο ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος, αλλά τώρα τα λόγια περνάνε σε δεύτερη μοίρα και η δουλειά αρχίζει. Το ενθαρρυντικό είναι ότι όσοι φίλοι της ομάδας ήρθαν χτες στο γήπεδο, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το «άνοιγμα» στα παιδιά από το τοπικό μας ποδόσφαιρο, παράλληλα όμως, εξέφρασαν την επιθυμία τους να έρθουν στην ομάδα και άλλοι άξιοι παίκτες με εμπειρία για να ενσωματωθούν με τα υπάρχοντα παιδιά που είναι αξιόλογα. Ο Γρηγορόπουλος καλωσόρισε μέσα στα αποδυτήρια όλους του ποδοσφαιριστές, τους έσφιξε το χέρι και έδειχνε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα «ταλαντούχα νιάτα» και τους τόνισε ότι «η χρονιά θα είναι δύσκολη και απαιτητική και μόνο με σοβαρή και οργανωμένη δουλειά θα έρθουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Θα κάνουμε όλες τις ενέργειες να ενισχυθεί το ρόστερ μας και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και στο ταλέντο σας. Αν πιστεύαμε ότι δεν μπορείτε ή δεν αξίζετε, δεν θα σας επιλέγαμε. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και μην ακούτε τις ...σειρήνες. Ολο το επιτελείο είναι δίπλα σας και δεν έχετε τίποτα να φοβόσαστε. Μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε κάνει και τις απαραίτητες πληρωμές και όλοι θα είσαστε ικανοποιημένοι. Ο Νίκος Κακαλέτρης θα είναι ο Οδηγός, είναι ένα φιλόδοξο και ταλαντούχο παιδί, ένας άξιος επιστήμονας που γνωρίζει την μυρωδιά από αυτά τα αποδυτήρια».





Οι παίκτες που συμμετείχαν είναι οι εξής: Ψυχογιόπουλος, Νικητόπουλος, Ηλιόπουλος, Μανιάτης, Δασκαλάκης, Σεφεράσι, Σκαρλάτος, Τσιμικλής, Γκούρι, Αργυρόπουλος, Καπούτσης, Αλεξανδρόπουλος, Φλέσσας, Μπαστακός, Κοστρένι, Κωνσταντόπουλος Χρ., Φουρναράκος, Χελάς, Καλογερόπουλος Α., Ανεστόπουλος, Πιτσιλής και Τσιλιμίγκρας.
Και η Νέων στο γήπεδο
Στο γήπεδο ήρθε και μια ομάδα νεαρών παικτών από την ομάδα των Νέων (Αποστολίδης, Γιαννακέας, Μπεκιράι) με τον προπονητή τους Γιώργο Μηλίτση. Όσοι είχαν κάνει λόγο για «παιδομάζωμα» έτριβαν χτες τα μάτια τους με την «σπίθα» που είχαν όλα αυτά τα παιδιά, φορώντας την ιστορική φανέλα της «Μαύρης Θύελλας»! Και είναι αυτά τα παιδιά που θα στελεχώσουν στα επόμενα 3-4 χρόνια την «πρώτη» ομάδα, αφού με σωστή δουλειά θα είναι έτοιμα. Δεν είναι τυχαίο ότι το «έμπειρο μάτι» του Βασίλη Γεωργόπουλου τον ανάγκασε χτες να πει: «είναι η καλύτερη πρώτη και το πιο όμορφο και απλό ποδόσφαιρο που έχω δει»! Δεν προπονήθηκε ο Γιάννης Καλογερόπουλος λόγω μιας επέμβασης που υποβλήθηκε πρόσφατα, ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος απουσίαζε λόγω στράτευσης και ο Βραζιλιάνος Λουϊζίνιο λόγω ενός προβλήματος στη βίζα που είναι δύσκολο να ξεπεραστεί αλλά θα γίνουν ενέργειες.
Κακαλέτρης: «Πειθαρχία, σοβαρότητα και δουλειά»
Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στο γήπεδο, ο Νίκος Κακαλέτρης σε σύντομη ομιλία του τους καλωσόρισε και τους τόνισε ότι «δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου. Είμαστε οριακά. Θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί είναι σπουδαίο πράγμα να παίζεις σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, με πειθαρχία, σοβαρότητα και δουλειά. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, γιατί ο καθρέφτης είναι το γήπεδο». Μετά το ζέσταμα έπαιξαν «διπλό» διάρκειας 30’ (χωρίς γκολ!) και έκαναν αποθεραπεία. Από σήμερα ξεκινάνε τα βάσανα και οι διπλές προπονήσεις! Ήδη στις 7:30 το πρωί ήταν το πρώτο ραντεβού και στις 19:00 το απόγευμα θα ακολουθήσει το δεύτερο, και θα περιλαμβάνει πρόγραμμα ήπιας αρχικά μορφής και έντασης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δύναμης. Όπως αναφέραμε, την «πρώτη» της «Μαύρης Θύελλας» παρακολούθησαν και περίπου 80 φίλοι της ομάδας παρά την αφόρητη ζέστη.
Κάκαβος και Ζάγιατς
Χτες το μεσημέρι πέρασαν από τα γραφεία ο 26χρονος Γιώργος Κάκαβος (αριστερό μπακ που έπαιξε στην Καστοριά) και ο 31χρονος Πολωνός τερματοφύλακας Ματσέι Ζάγιατς και συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα της Καλαμάτας. Θα περάσουν σήμερα από εργομετρικές εξετάσεις και την Τετάρτη αναμένεται να υπογράψουν. Ίσως οι υπογραφές «πέσουν» στην Αθήνα, όπου θα μεταβεί ο Γιώργος Γρηγορόπουλος, αφού αύριο στη μία έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Κανελλόπουλο και τον Σπύρο Καλογιάννη στο Υπουργείο, για το ...γνωστό θέμα της χρηματοδότησης από τα έργα. Υπάρχει η σκέψη, την Παρασκευή στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί και η «πρώτη» της ομάδας των Νέων της Καλαμάτας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.