Weather - Καιρός

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Βρήκε ανταπόκριση...

Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΜΕΣΑ
Επιτέλους βρήκε ανταπόκριση!

"ΚΑΥΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ" ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ "ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ" ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΜΑΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Αίσιο τέλος φαίνεται ότι θα έχει το ζήτημα που απασχολεί και έχει εξελιχθεί σε μείζονος σημασίας για την ομάδα της Καλαμάτας και αναφερόμαστε στη χρηματοδότηση που εκκρεμεί εκ μέρους της Πολιτείας για τα έξοδα που έκανε η ΠΑΕ πριν από 4,5 χρόνια για τις αθλητικές της εγκαταστάσεις και ο λόγος γίνεται για ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος είχε χτες αργά το μεσημέρι 45' συνάντηση στο Υπουργείο Πολιτισμού με τον κ.Δημήτρη Κανελλόπουλο, "δεξί χέρι" και άμεσο συνεργάτη του Μεσσήνιου Υπουργού κ.Αντώνη Σαμαρά, και ταυτόχρονα είχε την ευκαιρία να αναλύσει διεξοδικά και με απόλυτη ηρεμία τα δεδομένα και τις απαιτήσεις. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αμοιβαίας κατανόησης και όλα συνηγορούν ότι πολύ σύντομα κι αφού γίνει άλλο ένα ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα, η "Μαύρη Θύελλα" επιτέλους θα λάβει μεγάλο μέρος από τα οφειλόμενα χρήματα.
Η ηγεσία του Υπουργείου αντιμετώπισε με μεγάλη κατανόηση το θέμα, ενέσκυψε με σοβαρή φροντίδα, χαρακτήρισε "δίκαιη" την απαίτηση και σκοπεύει άμεσα να ξεπεράσει όλα τα γραφειοκρατικά θέματα και να προχωρήσει στην χρηματοδότηση.
Επισημαίνουμε ότι το θέμα δεν θεωρείται εύκολο και απλό, διότι οι πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και πολιτικές στο αρμόδιο Υπουργείο, έχουν "βαλτώσει" εδώ και 5 σχεδόν χρόνια το θέμα, με αποτέλεσμα η πρώτη ομάδα της Μεσσηνίας να έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση. Η ευτυχής συγκυρία να είναι πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου ένας Μεσσήνιος και ένας θερμός φίλος του Αθλητισμού, ο Αντώνης Σαμαράς, θα σηματοδοτήσει την "έξοδο από το τούνελ" με ότι αυτό συνεπάγεται...

Κρίσιμη η σημερινή ημέρα
Από τις 11 το πρωί ο Πρόεδρος της ομάδας βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και έχει πέσει "με τα μούτρα" θα λέγαμε χαρακτηριστικά, στη δουλειά. Κι όταν λέμε δουλειά, λέμε το κλείσιμο όλων των ανοικτών θεμάτων, ήτοι, θα ασχοληθεί με το θέμα του πρώτου προπονητή, την επάνδρωση του ρόστερ που θέλει ακόμα τις προσθήκες 5-6 έτοιμων και εντεκαδάτων ποδοσφαιριστών αλλά και όλα τα εν γένει ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της ομάδας. Εκκρεμεί ένα ραντεβού με τον προπονητή που ολοκλήρωσε επιτυχώς τη χρονιά, τον Γιώργο Μπένο και από αυτό θα κριθούν πολλά... Εχει ήδη πει ο Γρηγορόπουλος ότι "ότι και να γίνει η ομάδα τη Δευτέρα θα μπει στο γήπεδο"!
Και σωστά το έχει πει διότι για να "βγει" όλο το πρόγραμμα της σωστής προετοιμασίας, απαιτούνται τουλάχιστον 7 εβδομάδες αγωνιστικής προετοιμασίας. Αυτό σημαίνει ότι με δεδομένο ότι στις 13 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την έναρξη του Πρωταθλήματος, η κλήρωση του οποίου θα γίνει στις 30 Ιουλίου στην Πορταριά του Πηλίου, εύκολα γίνεται αντιληπτό, ότι τα χρονικά περιθώρια είναι ήδη προδιαγεγραμμένα.
Θα προηγηθούν κάποιες αιματολογικές εξετάσεις και θα ακολουθήσουν μετά από 4-5 ημέρες οι εξειδικευμένες εξετάσεις CYBEX, που υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν σε κέντρο της Αθήνας. Επιπλέον, απαίτηση της τεχνικής ηγεσίας είναι κάθε ποδοσφαιριστής που θα έρχεται για να ενταχθεί στο ρόστερ, απαραιτήτως θα πρέπει να έχει υποβληθεί τις παραπάνω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ακριβής φυσική κατάστασή του και να "δουλευτεί" αναλόγως. Τα λάθη του παρελθόντος έχουν αφήσει και κάποια καλά στοιχεία και δεν θα επαναληφθούν.
Η πρώτη φάση της προετοιμασίας θα γίνει στο προπονητήριο στη Νέα είσοδο και ακολούθως η ομάδα θα μεταβεί σε κάποιο "χειμερινό" κέντρο με θερμοκρασίες ιδανικές για σοβαρή δουλειά. Μικρό προβάδισμα έχουν τα Καλάβρυτα.