Weather - Καιρός

Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Ποιά κλήρωση; ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΤΕΚΙΔΗΣ

Ποιά κλήρωση; ΔΟΥΛΕΙΑ!
«ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ-ΑΙΓΑΛΕΩ – ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ – ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ


Μια ημέρα μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος, στο στρατόπεδο της «Μαύρης Θύελλας» επικρατούσε χτες εργασιοθεραπεία και ούτε κουβέντα δεν έγινε για την αγωνιστική χρονιά που πλησιάζει και γενικά επικρατεί «ούτε κρύο ούτε ζέστη» από τα αποτελέσματα της κληρωτίδας. Είναι σε όλους γνωστό, ότι το φετινό θα είναι ίσως το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία και οι δηλώσεις είναι περιττές. Εξάλλου, «με το στόμα» ήδη (αυτό) χρίστηκε Πρωταθλητής ο Αχιλλέας Μπέος...Το ρεπορτάζ από την Μαγνησία αναφέρει ότι τις δυο βολιώτικες ομάδες, τον Ολυμπιακό και τη Νίκη, εκπροσώπησαν στην Πορταριά, σύσσωμα τα Διοικητικά τους Συμβούλια. Ευτυχώς οι άνθρωποι του ξενοδοχείου είχαν προβλέψει να έχουν σε απόσταση τον Αχιλλέα Μπέο και το Στράτο Γιδόπουλο και οι δυο άντρες δεν συναντήθηκαν, μια και το κλίμα μεταξύ τους είναι τεταμένο μετά τις δηλώσεις προ μερικών ημερών του πρώτου για το δεύτερο. Στο μεταξύ, έγινε αποδεκτή η πρόταση του Αχιλλέα Μπέου οι φιλοξενούμενες ομάδες να παίρνουν το 15% των εισιτηρίων στους αγώνες. Πάντως, υπήρξαν αρχικά αντιδράσεις από ΠΑΕ που έχουν ήδη διαθέσει μεγάλο αριθμό διαρκείας αλλά στο τέλος οι αντιρρήσεις τους κάμφθηκαν. Όσον αφορά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, του οποίου βρίσκεται σε εκκρεμότητα η συμμετοχή του στη Β’ Εθνική, δεν αποφασίστηκε κάτι στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη συμμετοχή του ή όχι. Απλά στην κλήρωση δόθηκε κλειδάριθμος στο Διαγόρα, ώστε αν ανέβει η Ρόδος τελικά στη δεύτερη κατηγορία να μην συμπίπτουν τα παιχνίδια των δυο ομάδων στο νησί των Ιπποτών... Τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν στις 13 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 2 Μαΐου. Για τη Β’ Εθνική σέντρα στα πλέι οφ για την άνοδο και τον υποβιβασμό θα έχουμε στις 9 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 30 του ίδιου μήνα.
Προπονήθηκε ο Ντεκίδης
Χτες το μεσημέρι πέρασε από την ΠΑΕ ο 19χρονος επιθετικός από την ομάδα Νέων του Αστέρα Τρίπολης Αριστοτέλης Ντεκίδης και συμφώνησε να ενταχθεί στο ρόστερ της «Μαύρης Θύελλας». Ο Ντεκίδης ξεκίνησε παίζοντας από τα 16 του με την ομάδα του Αγίου Δημητρίου και έχει κληθεί και στην εθνική Νέων από τον Αλέξη Αλεξίου για προπονήσεις. Έχει ύψος 1,93 είναι ταχύς και του δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα και να προσφέρει.
Νομικά μέτρα ο Τσουλάκος
Αντιθέτως, ο Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής Σταύρος Τσουλάκος που ήρθε τον Ιανουάριο στην ομάδα της Καλαμάτας έπαιξε βασικός σε 6 παιχνίδια και σε ένα μπήκε αλλαγή, φόρεσε συνολικά για 455’ την μελανόλευκη φανέλα, χωρίς να πετύχει γκολ, κατέφυγε χτες σε ένδικα μέσα για να λάβει τα χρήματά του. Αυτή ήταν η τέταρτη προσφυγή και η δεύτερη από Μεσσήνιο παίκτη – και οι δύο έχουν ανατεθεί στο ίδιο δικηγορικό γραφείο. Από την άλλη ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργος Γρηγορόπουλος, θα τοποθετηθεί για τα ένδικα μέσα «όταν θα έρθει η ώρα», όπως είπε χτες «για να μάθει ο φίλαθλος κόσμος κάποιες αλήθειες»... Ενημερώνεται καθημερινά για την πορεία της προετοιμασίας και βρίσκεται καθημερινά σε επαφή με παίκτες που προτίθεται να ανακοινώσει τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας.
Χτες έγινε και μια συνάντηση με τον Πάντο Τζανετάκο αλλά τη δεδομένη στιγμή, «δεν υπάρχει φώς» για συνέχιση της συνεργασίας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας της Καλαμάτας στη Νέα είσοδο χτες και πραγματοποιήθηκαν δυο προπονήσεις: η πρωινή με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και η απογευματινή, είχε στο «μενού» διάφορες ασκήσεις μέτριας έντασης και διπλό διάρκειας 30’. Σε αυτό, σημειώθηκε και το πρώτο φετινό γκολ της ομάδας, το οποίο πέτυχε ο Κώστας Ηλιόπουλος με άριστη εκτέλεση από τα 20μ. που «κρέμασε» τον τερματοφύλακα Σπανό!
Ο Νίκος Κακαλέτρης και ο συνεργάτης του Νίκος Καρδακάρης συνεχώς αυξάνουν τον ρυθμό και την ένταση και σχηματίζουν πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση των παικτών. Και σήμερα θα γίνουν δυο προπονήσεις, μια πρωινή προπόνηση στις 7:30 και μια απογευματινή στις 19:00 και αύριο μια μονή.
Την Τρίτη ξεκινά η Νέων
Την ερχόμενη Τρίτη στις 18:30 θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα των Νέων σε μια όμορφη τελετή και εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Θα προσκληθούν επίσημα φορείς της πόλης, θα γίνουν βραβεύσεις και θα ακολουθήσει μπουφές. Ο Κώστας Νικητέας μάλιστα, για να κάνει το όλο θέμα ακόμα πιο εντυπωσιακό, είπε χτες «σας έχω και 2-3 εκπλήξεις με μεγάλα ταλέντα»...


ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ»
1η Αγωνιστική - 13/09/2009
Καλαμάτα - Ηλυσιακός

2η Αγωνιστική - 20/9/2009
Εθνικός Αστέρας-Καλαμάτα

3η Αγωνιστική - 27/9/2009
Καλαμάτα - ΟΦΗ

4η Αγωνιστική - 4/10/2009
Διαγόρας - Καλαμάτα

5η Αγωνιστική - 11/10/2009
Καλαμάτα - Αγροτικός Αστέρας

6η Αγωνιστική - 18/10/2009
Καλαμάτα - Δόξα Δράμας

7η Αγωνιστική - 25/10/2009
Πανσερραϊκός - Καλαμάτα

8η Αγωνιστική - 1/11/2009
Καλαμάτα -Απόλων Καλ.

9η Αγωνιστική - 8/11/2009
Εθνικός - Καλαμάτα

10η Αγωνιστική - 11/11/2009
Καλαμάτα - Κέρκυρα

11η Αγωνιστική - 15/11/2009
Παναιτωλικός - Καλαμάτα

12η Αγωνιστική - 22/11/2009
Καλαμάτα - Ηλιουπολη

13η Αγωνιστική - 29/11/2009
Πιερικός - Καλαμάτα

14η Αγωνιστική - 6/12/2009
Ολυμπιακός Β. - Καλαμάτα

15η Αγωνιστική - 13/12/2009
Καλαμάτα - Ιωνικός

16η Αγωνιστική - 20/12/2009
Θρασύβουλος - Καλαμάτα

17η Αγωνιστική - 3/1/2010
Καλαμάτα - Αναγέννηση Καρ.

* Αντίστροφα στον β’ γύρο.