Weather - Καιρός

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Συμπληρώνει το παζλ


ΕΝΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ» ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ
Να συμπληρώσει το παζλ
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΟΙ ΝΕΟΙ


Στην απόκτηση των έξι ή εφτά παικτών που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ της ομάδας της Καλαμάτας θα ρίξει το βάρος όλη την εβδομάδα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος. Εδώ και αρκετές ημέρες έχουν επισημανθεί τα κενά στο ρόστερ αλλά κι έχουν βολιδοσκοπηθεί οι παίκτες που είναι στην λίστα για να έρθουν στην «Μαύρη Θύελλα». Ιεραρχικά το πρώτο θέμα που θέλουν όλοι στην ομάδα είναι να «κλείσουν» οι θέσεις στον άξονα. Κι αν συμβεί αυτό θα ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες εγνωσμένης αξίας. Κι επειδή οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι στη σωστή κατεύθυνση ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας θα δει σοβαρές μεταγραφές άκρως απαραίτητες. Επόμενο θέμα θα είναι αυτό του μονταρίσματος και της απόκτησης ομοιογένειας. Η ομάδα ακόμα δεν έχει παίξει ούτε ένα φιλικό παιχνίδι γιατί απλά δεν είναι έτοιμη. Μπορεί να υπάρχει στο ημερολόγιο στις αρχές Σεπτέμβρη το πρώτο επίσημο παιχνίδι, αυτό του Κυπέλλου, αλλά η ουσία είναι το πρωτάθλημα. Και είναι αλήθεια, ότι λείπουν αρκετά κομμάτια από το παζλ των παικτών που θα «τραβήξουν το κουπί».

Πάντα η «Μαύρη Θύλλα» ετοιμάζεται στον μισό χρόνο (!) σε σχέση με τις άλλες ομάδες, κάνοντας μια ...Compaq προετοιμασία, τόσο γιατί η δουλειά που γίνεται από το τεχνικό τημ είναι πολύ καλή, αλλά κυρίως γιατί η ασπρόμαυρη φανέλα έχει «ειδικό βάρος» και «δίνει φτερά σε όσους την φοράνε! Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες αλλά μια ματιά στην πρόσφατη ιστορία, αυτό αποδεικνύει.
Προεδρική δέσμευση
Το τριήμερο που πέρασε αναλώθηκε με την δεσπόζουσα εορτή της Παναγίας και όλοι λίγο πολύ κινηθήκαμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Κι αν όλοι λένε ότι «τον 15Αύγουστο στην Ελλάδα δεν κουνιέται φύλλο», εντούτοις ο Πρόεδρος της ομάδας έκανε και συνεχίζει να κάνει όλες τις κινήσεις ουσίας που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα φέρουν πολλές ανατροπές... Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος, πριν 2 ημέρες έκανε λόγο για άμεση ενίσχυση κι ότι από την Τετάρτη θα κάνουμε ανακοινώσεις. Κι αν η δέσμευση του Προέδρου γίνει πράξη, τότε θα έχουμε αλλαγή πλεύσης και ρότας που θα μας οδηγήσει σε άλλα, επιθυμητά «μονοπάτια»...
Διάψευση για Βουτσακέλη
Η ΠΑΕ χτες το βράδυ με ανακοίνωσή της, διέψευσε τα...σενάρια που έκαναν εδώ και 4 ημέρες λόγο για επιστροφή του Στράτου Βουτσακέλη στον πάγκο της ομάδας! Κι αυτό διότι η αιφνίδια αλλαγή προπονητή που έκανε ο Κιλκισιακός, αφού ο Στράτος Βουτσακέλης απομακρύνθηκε, λόγω των φημών που τον ήθελαν σε επαφές με την Καλαμάτα, και αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Τζιφόπουλο. Το διαζύγιο των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε, παρόλο που ο Βουτσακέλης δεν προτίθεται να επιστρέψει στον πάγκο της Καλαμάτας. Στην επίσημη ανακοίνωση του Κιλκισιακού, αναφέρονται τα εξής: «Μετά την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά τον προπονητή κ. Βουτσακέλη και επειδή τέτοιες συμπεριφορές είναι αντίθετες με τις αρχές και τις αξίες της οικογένειας Τζεβελέκη, της διοίκησης και της ιστορίας του Κιλκισιακού, αποφασίστηκε άμεσα η αντικατάσταση του προπονητή με τον τεχνικό Γιάννη Τζιφόπουλο». Κι επειδή η «Μαύρη Θύελλα» δεν έχει την ...πολυτέλεια την ώρα που ετοιμάζει το μεγάλο και δυνατό «χτύπημα» να ασχολείται με το παρελθόν και με φήμες, αμέσως προέβη σε διάψευση για να πάρει ο καθένας τον δρόμο του.
Συνεχίζει με διπλές

Στα αγωνιστικά, η ομάδα της Καλαμάτας επανήλθε χτες στις προπονήσεις, μετά τις εργομετρικές εξετάσεις και το ρεπό που έδωσε ο Νίκος Κακαλέτρης. Ο Γιάννης Μπαλτιμάς απουσίασε με άδεια κι επιστρέφει σήμερα, ενώ και ο Γιάννης Καλογερόπουλος θα ενσωματωθεί με την ομάδα από το απόγευμα. Το τεχνικό τημ από σήμερα επανέρχεται στις διπλές προπονήσεις (πρωί –απόγευμα) και προς το τέλος της εβδομάδας θα διεξαχθεί ένα φιλικό.

OMAΔΑ ΝΕΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ξεκίνημα με το δεξί!

Ο λαός λεει ότι «η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται» κι αν λάβουμε υπόψη ότι το χτεσινό πρώτο φιλικό για την ομάδα των Νέων, που επικράτησε με 1-0 επί του Πανιωνίου Καλαμάτας στο δημοτικό γήπεδο «Γιώργος Λουκαρέας», απέφερε την πρώτη νίκη, τότε τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για τη φετινή χρονιά. Παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε στις 17:00 το απόγευμα και το αρχικό στάδιο προετοιμασίας που βρίσκονται και οι δυο ομάδες, παρακολουθήσαμε κατά διαστήματα όμορφο και απλό ποδόσφαιρο με σωστές πάσες και πολλές αλλαγές.

Ο κ.Πολίμος έχει στην ομάδα του πολλούς παίκτες και άρπαξε την ευκαιρία να τους τεστάρει όλους. Το ίδιο έκανε κι ο προπονητής της ομάδας των Νέων της Καλαμάτας που έδινε συνεχώς οδηγίες. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε με ωραία προσωπική ενέργεια ο Πιτσιλής στο 20’ όταν βρέθηκε διαγώνια από την εστία του Πανιωνίου και με ένα βολέ άνοιξε το σκορ.

Μετά την λήξη του φιλικού, ο Γιώργος Μηλίτσης δήλωσε: «Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο φιλικό. Δείξαμε καλή διάθεση για να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Στόχος μας να αποκτήσουμε ομοιογένεια και καλό σύνολο. Ευχαριστούμε τον Πανιώνιο. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και την Τετάρτη θα παίξουμε με τον Αίαντα στο Στρατόπεδο στις 18:00».
Μια όμορφη πινελιά έβαλε η δυναμική παρουσία περίπου 10 μελών των «Bulldogs» στο γήπεδο, που ενθάρρυνε τα παιδιά της ομάδας και τα «έβαλε στο κλίμα» της μεγάλης ομάδας! Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί γονείς των παιδιών, ο Γιώργος Φλέσσας (γεν.αρχηγός της ομάδας), ο Γιάννης Χουλιάρας και ο Δημήτρης Τσιφιλιτάκος από την οργανωτική επιτροπή.