Weather - Καιρός

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Ρελάνς μεταγραφών

ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΤΕΣ ΣΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Ρελάνς μεταγραφών ουσίας και εμπειρίας
ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΕΔΩ: ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ – ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ


Το ‘πε και το έκανε! Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας της Καλαμάτας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, αφού, κατά τη διάρκεια της τρίωρης συνεργασίας που είχαν το μεσημέρι της Κυριακής, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα, ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος, ο γενικός αρχηγός Βασίλης Μαλαφέκας και ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης, ο Πρόεδρος της ομάδας είχε τηλεφωνική επικοινωνία και επήλθε προφορική συμφωνία με τους κάτωθι έμπειρους και γνώστες της κατηγορίας ποδοσφαιριστές: τον 27χρονο Γιώργο Κάκαβο (αριστερό μπακ, προηγ. ομάδα ΚΑΣΤΟΡΙΑ), τον 24χρονο Κώστα Μωραίτη (στόπερ ύψους 1,86, ΚΑΣΤΟΡΙΑ), τον 22χρονο Δημήτρη Τσερκέζο (δεξί μπακ, από την ΚΑΣΤΟΡΙΑ), τον 25χρονο Χρήστο Λαζαρίδη (δεξί χαφ, από την ΚΑΣΤΟΡΙΑ), τον 34χρονο Γιάννη Μπαλτιμά (τερματοφύλακας, από την ΚΑΛΛΙΘΕΑ) και τον 27χρονο Απόστολο Γκουντελίτσα (αμυντικό χαφ, από το ΧΑΪΔΑΡΙ).
Πρόκειται για υποψήφιες μεταγραφές παικτών που ονομάζονται «εντεκαδάτοι», τις προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν είχαν «γεμάτες» χρονιές με τις ομάδες τους και αναμένεται εντός των επόμενων 2 ημερών, να έρθουν και για τις υπογραφές, ώστε να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας και να λάβουν μέρος στην προετοιμασία της «Μαύρης Θύελλας» που συνεχίζεται κανονικά με διπλές προπονήσεις.
Σε αυτές ενσωματώθηκε από το Σάββατο και ο στρατευμένος Αντώνης Κωνσταντόπουλος και αναμένεται να ξεκινήσει από αύριο Τρίτη χαλαρό τρέξιμο και ο Γιάννης Καλογερόπουλος. Χτες Κυριακή, έγινε μια πρωινή προπόνηση με τρέξιμο, για να ...ξεκουράσει κάπως τους παίκτες ο Νίκος Κακαλέτρης.
«Δεν τελειώσαμε»!
Ο Πρόεδρος της ομάδας παρακολούθησε από κοντά τις δυο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας και είδε τους «παλιούς» και τους «νέους» ποδοσφαιριστές να προπονούνται στη Νέα είσοδο. Έτσι λοιπόν, έχει και προσωπική άποψη για το μέχρι τώρα έμψυχο δυναμικό της ομάδας αλλά και τις προσθήκες που θα κάνει άμεσα. Μάλιστα, εντός της εβδομάδας, αναμένεται να επανενταχθεί στο δυναμικό της "Μαύρης Θύελλας" ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που έχει συνεχώς την ομάδα στην καρδιά του και επιθυμεί να επιστρέψει. Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίζεται στον άξονα και αναμένεται να βοηθήσει λόγω χαρακτήρα και ικανοτήτων. Επιπλέον, ο Πρόεδρος της ομάδας θα συνεχίσει τις μεταγραφικές κινήσεις και αυτή την εβδομάδα, αφού μετά την ...μαραθώνια χτεσινή συνεργασία που είχε στα γραφεία της ΠΑΕ, δήλωσε με νόημα: «Ξέρω ακριβώς τι θέλει η ομάδα. Που υπερτερεί και που πάσχει. Οι συνεργάτες μου κι εγώ θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα και πασχίζουμε καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι από όλες τις απόψεις. Δεν τελειώσαμε τις κινήσεις μας, έχουμε ακόμα δρόμο και θα έρθουν σύντομα οι σχετικές ανακοινώσεις». Η ομάδα θα κινηθεί στο πλάνο: σοβαρή δουλειά, εμπειρία και προσπάθεια των παιδιών. Η ομάδα θα στηριχτεί σε εσωτερικές αλλαγές και παίκτες πολυεργαλεία... Ευχή όλων όλα αυτά να βρουν ανταπόκριση και στον καταπληκτικό κόσμο της ομάδας, που θα κάνει απόρθητη έδρα το γήπεδο της «Μαύρης Θύελλας». Κι όλα αυτά ενώ συνεχίζεται η οικονομική κρίση και με την ηγεσία του Πολιτισμού και του Αθλητισμού να βρίσκεται σήμερα στην Μεσσηνία. Λαϊκή απαίτηση είναι ο Αντώνης Σαμαράς να βοηθήσει - στο μέτρο του δυνατού- την πρώτη ομάδα του Νομού, ώστε να λάβει τα χρήματα που ξόδεψε για τις αθλητικές υποδομές και ουδέποτε έλαβε πίσω, για να ξεφύγει από την «μιζέρια» και την απουσία στόχων πρωταθλητισμού.
Σήμερα αρχίζουν οι «διπλές»
Κανονικά συμμετέχει ο 19χρονος επιθετικός από την ομάδα Νέων του Αστέρα Τρίπολης Αριστοτέλης Ντεκίδης που θα ενταχθεί στο ρόστερ της «Μαύρης Θύελλας». Σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας ή μη με τον Νίκο Πουρτουλίδη, υπήρξε μια τηλεφωνική επικοινωνία του Καβαλιώτη παίκτη με τον Πρόεδρο και εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα. «Αγκάθι» αποτελούν οι περσινές οφειλές, αλλά η κοινή επιθυμία και των δυο πλευρών για συνέχιση της παρουσίας του «Πούρτου» στην ομάδα, δεν εξαντλεί την απαισιοδοξία. Ο Πουρτουλίδης χτες είχε μια συνάντηση με ομάδα της Β’ εθνικής από την Θεσσαλονίκη και σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στην Καλαμάτα... Ο Πάντος Τζανετάκος αναχώρησε χτες το πρωί για τη Νάουσα όπου προετοιμάζεται ο Ιωνικός κι αναμένεται να συνεχίσει στην ομάδα του Ν.Γκουλή την καριέρα του. Και σήμερα θα γίνουν δυο προπονήσεις, μια πρωινή προπόνηση στις 7:30 και μια απογευματινή στις 19:00 και μέχρι την Πέμπτη οι παίκτες της ομάδας θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.
Αύριο ξεκινά η Νέων
Αύριο Τρίτη στις 18:30 θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα των Νέων σε μια όμορφη τελετή και εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Έχουν προσκληθεί φορείς της πόλης, θα γίνουν βραβεύσεις και θα ακολουθήσει μπουφές. Κι όλοι αναμένουν τις «ανακοινώσεις παικτών» που θα κάνει ο Κώστας Νικητέας και οι συνεργάτες του στην οργανωτική ομάδα...