Weather - Καιρός

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Από Δευτέρα τα σπουδαία...




ΠΑΛΙ ΠΑΤΗΣΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ



Από Δευτέρα τα σπουδαία...



ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ – ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ...- ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ


Κι ενώ η προετοιμασία της «Μαύρης Θύελλας» συνεχίζεται κανονικά με διπλές προπονήσεις και χωρίς σημαντικά προβλήματα, όλοι αναμένουν η δέσμευση του Προέδρου να γίνει πράξη και να προβεί στην απόκτηση έξι ή εφτά παικτών που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ της ομάδας. Κι αυτό θα γίνει απαραιτήτων μέσα στις επόμενες ημέρες αφού στις 31/8 τελειώνουν οι μεταγραφές και θα απομένει το τελικό μοντάρισμα με πρώτο επίσημο ματς αυτό του Κυπέλλου απέναντι στον σημερινό νικητή ανάμεσα στη Ρόδο και την Κόρινθο. Μπορεί ο Γρηγορόπουλος να μην βρέθηκε χτες στο γήπεδο, αλλά η ημέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική και καθοριστική – θα λέγαμε – για το μέλλον της ομάδας.


Ο σχεδιασμός της περιόδου ξεκίνησε και έγιναν κινήσεις ουσίας σε όλα τα επίπεδα. Και ο χτεσινός μας τίτλος «κάτι ψήνεται» ήταν κάτι περισσότερο από περιγραφικός της κατάστασης. Στα αγωνιστικά, τα κενά και οι αδυναμίες στο ρόστερ υπάρχουν, μετά από 3 εβδομάδες προετοιμασίας αρχίζουν να ξεχωρίζουν οι δυνατότητες, οι αδυναμίες αλλά και οι διαφορές μεταξύ των 26 υπαρχόντων ποδοσφαιριστών και από Δευτέρα θα γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν.


Είναι λοιπόν φανερό ότι είναι θέμα χρόνου, ίσως και ωρών, να γίνουν οι ανακοινώσεις των παικτών που είναι στην λίστα για να έρθουν στην «Μαύρη Θύελλα». Κι όταν ο Πρόεδρος της ομάδας δήλωσε ότι «η ομάδα θα ενισχυθεί άμεσα με παίκτες εγνωσμένης αξίας, ταυτόχρονα έκανε τις κινήσεις του που για ευνόητους λόγους δεν ήταν ανακοινώσιμες. Κι αφού περάσαμε 40 ημέρες με τον μεταγραφικό πυρετό στα ύψη, ας κάνουμε λίγες ημέρες ακόμα υπομονή για να δούμε τι θα δούμε!
Πρώτο φιλικό τη Δευτέρα
Ανεξάρτητα από την έλευση νέων παικτών, το μοντάρισμα και η χρησιμοποίηση παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις έχει αρχίσει. Χτες η ομάδα «άνοιξε» στο μεγάλο γήπεδο, αφού προπονήθηκε για δυο ώρες στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και ο Νίκος Κακαλέτρης είδε πολλά χρήσιμα πράγματα. Κι έγινε καλή δουλειά στα τελειώματα των φάσεων με αποτελεσματικότητα και είδαμε και πολλές ωραίες προσπάθειες από όλα τα παιδιά, παρά την αφόρητη ζέστη. Κι ήταν καλή η προπόνηση στο μεγάλο γήπεδο, και περίπου έτσι θα αγωνιστεί η ομάδα στο πρώτο φιλικό της παιχνίδι την Δευτέρα στις 18:00 στην έδρα του Αχιλλέα Καμαρών. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 12:30 και ο αντίπαλος επιλέχτηκε γιατί έχει τις ίδιες περίπου ημέρες προετοιμασίας και μάλιστα προχτές έδωσε την πρώτη του φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Καμαρών, όπου και αντιμετώπισε τον Πέλοπα Κιάτου, τον οποίο και νίκησε με 2-0.


Ο προπονητής των «πρασίνων» Γιάννης Γραβάνης και ο γυμναστής της ομάδας Άγγελος Σταματόπουλος τέσταραν την αγωνιστική, αλλά και τη φυσική κατάσταση των παικτών τους, παρά το γεγονός ότι η προετοιμασία δεν έχει μπει ακόμα στο βασικό της στάδιο, και χρησιμοποίησαν τους Κοντόγιωργα, Μικέ, Αραμπατζή, Ζυμάρα, Θεοδωρακόπουλο, Καρβούνη, Δημόπουλο, Μπούνα, Πολλάκη, Λαφαζανίδη, Μοντεσάντο. Έπαιξαν ακόμη οι: Γ. Γρηγορακάκης, Μπουλούμπασης, Κονισπολιάτης, Κάνιστρας, Μαρρής, Μ. Γρηγορακάκης, Βαρνακιώτης. Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση στις 18:00 και αύριο την ίδια ώρα στη Νέα είσοδο. Όλοι οι παίκτες συμμετείχαν χτες κανονικά, πλην του Μανώλη Σπανού που επιστρέφει σήμερα το απόγευμα από την Κρήτη όπου ρύθμισε το θέμα της στρατιωτικής του θητείας.
Τέλος, η ομάδα των Νέων θα αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή στις 20:30 στο Στρατόπεδο την ομάδα της Βέργας για το Κύπελλο της ΕΠΣ Μεσσηνίας και αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν αρκετοί οργανωμένοι φίλοι της ομάδας.