Weather - Καιρός

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009







Φωτορεπορτάζ από την φιλική νίκη με 2-1 των Νέων της Καλαμάτας επί του Αίαντα



ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ» ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ
Για να δούμε τι θα δούμε...
ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΟΣΜΑΝΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ– ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 2-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ

Ο αμείλικτος χρόνος περνάει και η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της πρώτης ομάδας του Νομού μας έχει αρχίσει! Το ρόστερ της «Μαύρης Θύελλας» σίγουρα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και ο Πρόεδρος της έχει δεσμευτεί δημόσια ότι θα προβεί στην απόκτηση πέντε ακόμα παικτών που θα συμπληρώσουν το παζλ. Από την άλλη, το ευχάριστο είναι ότι συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας, με κάποια μικρά και ίσως και αναμενόμενα μικροπροβλήματα – κυρίως παροδικών ενοχλήσεων- με διπλές προπονήσεις. Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος βρέθηκε χτες ξανά στο προπονητήριο, παρακολούθησε την προπόνηση αλλά και το οικογενειακό διπλό. Στη συνέχεια είχε για αρκετή ώρα συνεργασία με τον γενικό αρχηγό και με το τεχνικό τημ. Μπαίνουμε λοιπόν στην τελική ευθεία της ενίσχυσης και αναμένεται εντός του τριημέρου να έχουμε την έλευση παικτών που είναι στην λίστα για να ενσωματωθούν στην «Μαύρη Θύελλα». Και όλοι θέλουν να συμβεί αυτό το συντομότερο δυνατό για να αρχίσει και το μοντάρισμα. Το φιλικό παιχνίδι απομακρύνεται και ίσως γίνει την προσεχή Τρίτη.
Κούραση αλλά μέγα πάθος!
Η χτεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα κοπιαστική για τους παίκτης της ομάδας. Η αφόρητη ζέστη, οι πολλές και έντονες πρωινές ασκήσεις ενδυνάμωσης και το 30’ διπλό, προκάλεσαν αρκετή κούραση στην ομάδα. Εντούτοις δεν έλειψαν οι δυνατές μονομαχίες και το πάθος και το κερασάκι στην τούρτα ήταν το υπέροχο γκολ που σημείωσε ο Βασίλης Σκαρλάτος. Κανονικά συμμετείχαν τόσο ο 24χρονος Σκοπιανός Μίνας Οσμάνι που θα συναντηθεί στα γραφεία για να ξεκαθαριστεί η παραμονή του, όσο και ο Παναγιώτης Τσιφλίδης. Απών ο ασθενής με ίωση Αρις Ντεκίδης και ο Μανώλης Σπανός λόγω της διευθέτησης της στρατιωτικής του υποχρέωσης. Από το ίδιο θέμα «καθάρισε» και ο Βασίλης Αθανασόπουλος εξασφαλίζοντας αναβολή. Στο γήπεδο βρέθηκαν χτες και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας που ζήτησαν από τον Πρόεδρο να κάνει μερικές ακόμα κινήσεις ουσίας που θα ενισχύσουν την ομάδα και παράλληλα καυτηρίασαν την ...αποχή των επίσημων φορέων από την γενικότερη στήριξη της ομάδας....
Διπλασίασε τις νίκες η Νέων
Η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας έχουμε γράψει ότι φέτος βαδίζει σε άλλα μονοπάτια και δείχνει σημάδια εξέλιξης. Φυσικά είμαστε ακόμα στην αρχή και το ποδόσφαιρο δεν θέλει μεγάλες κουβέντες... Πάντως, χτες στο γήπεδο του Στρατοπέδου, με 36 βαθμούς θερμοκρασία, αντιμετώπισε τον Αίαντα Καλαμάτας και επικράτησε με 2-1, διπλασιάζοντας έτσι τις φιλικές νίκες της, μετά το 1-0 επί του Πανιωνίου 3 ημέρες πριν. Ο Γιώργος Μηλίτσης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες και ειδικά στο πρώτο μέρος έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Στο τέλος τόνισε: «Πάμε καλά και δεν χάσαμε τον στόχο μας που ήταν να διορθώσουμε τα λάθη του πρώτου φιλικού και παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο. Η ομάδα έχει πολύ δρόμο μπροστά της και θέλουμε να αποκτήσουμε ομοιογένεια, αφού ήρθαν πολλά νέα παιδιά. Πιστεύω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο».
Τα γκολ της Καλαμάτας πέτυχαν ο Κωνσταντάρας και ο Πιτσιλής με εκτέλεση πέναλτι. Βραβείο fairplay αξίζει η ομάδα του Αίαντα και ειδικά ο Γιάννης Σακελαρόπουλος, που ενώ η ομάδα του κέρδισε πέναλτι που δεν ήταν, έδωσε εντολή σε παίκτη του να ....αστοχήσει! Παρά την πίεση από την εξέδρα που θέλει πάντα νίκες, ο προπονητής της ομάδας του Αίαντα παρέδωσε μάθημα ήθους.
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γυναικείας Εθνικής ομάδας Βασίλης Γεωργόπουλος, και οι κύριοι Κώστας Νικητέας, Γιάννης Χουλιάρας και Τάκης Δεδούσης από την οργανωτική ομάδα.
Θυμίζουμε ότι την Κυριακή 23/8 στις 20:30 στο Στρατόπεδο οι Νέοι θα αντιμετωπίσουν για το Κύπελλο της ΕΠΣΜ την ομάδα της Βέργας.