Weather - Καιρός

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΤΗΣ Α’ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 2/9 Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» - ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Σήμερα «πατάει» το Στάδιο!
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ – ΚΑΘ’ΟΔΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΙΜΑΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΗ Ο «ΣΠΥΡΙ»


Άλλον έναν Μεσσήνιο ποδοσφαιριστή υποδέχτηκε χτες το μεσημέρι στην ομάδα της Καλαμάτας ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος: ο 22χρονος (14/12/1988) επιθετικός Βασίλης Αθανασόπουλος θα φορά τα μελανόλευκα για τον επόμενο χρόνο προερχόμενος με υποσχετική από την ομάδα του Ηλυσιακού. Ο ύψος 1,82 Μεσσήνιος αθλητής έχει αγωνιστεί στον Μιλτιάδη Πυργακίου, μια χρονιά στον Μεσσηνιακό (30 συμμετοχές-3 γκολ), μισή σεζόν στον Ηλυσιακό και δανεικός την υπόλοιπη στο Χαϊδάρι. Ένα πρόβλημα στη μέση τον άφησε για 3 περίπου μήνες εκτός ομαδικών προπονήσεων, αλλά έρχεται στη «Μαύρη Θύελλα» υγιής και μάλιστα έκανε και 23 ημέρες προετοιμασία στο Ελατοχώρι με την ομάδα του Βασίλη Βούζα. Η πρόσφατη έλευση νέων ποδοσφαιριστών στον αθηναϊκό σύλλογο, έκανε την παραχώρηση του Βασίλη Αθανασόπουλου πιο εύκολη. Χτες το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και τακτοποίησε την μετακίνησή του και το απόγευμα ήδη προπονήθηκε με την ομάδα.
«Δείξε την αξία σου»
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ καλωσόρισε τον Αθανασόπουλο στην ομάδα λέγοντάς του: «Έρχεσαι στη μεγαλύτερη ομάδα του τόπου που γεννήθηκες. Είναι στο χέρι σου να να δείξεις ότι αξίζεις να παίζεις. Η ομάδα έχει θέση για σένα, εσύ έχεις ικανότητες, είσαι υγιής και νέο παλικάρι, άρπαξε την ευκαιρία, δούλεψε με σοβαρότητα και όλοι θα σε βοηθήσουμε». Από την πλευρά του ο παίκτης ήταν ικανοποιημένος, ξέρει που ήρθε και υποσχέθηκε τα αποτελέσματα να τα δείξει στο γήπεδο.
Ρόδος ή Κόρινθος στο Κύπελλο
Δεν χαμογέλασε -για πολλοστή φορά- η κληρωτίδα στην Καλαμάτα, στην χτεσινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, κι αυτό γιατί στην πρώτη επίσημη φετινή της υποχρέωση η «Μαύρη Θύελλα» θα αντιμετωπίσει μια ομάδα από τις 3 που θα προσπαθήσουν να ανέβουν στη Β’ εθνική! Τόσο η Ρόδος όσο και η Κόρινθος έχουν συμφωνήσει με αρκετούς και καλούς παίκτες και θα κοντράρουν την Παναχαϊκή στα ίσα. Και το ματς αυτό θα είναι εκτός έδρας και μακάρι να αποφύγουμε λόγω μετακίνησης την ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη. Αν αντιμετωπίσουμε την Κόρινθο θα βρούμε απέναντί μας τον Γιώργο Καλομοίρη... Αν προκριθεί η ομάδα της Μεσσηνίας, θα αντιμετωπίσει στις 28/10 στην έδρα μας την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.
Σήμερα Σάββατο στο Στάδιο
Η δουλειά συνεχίστηκε χτες πάλι στο βρεγμένο και βαρύ βοηθητικό γήπεδο στη νέα είσοδο, αφού προηγήθηκε μια καλή μπόρα! Εκεί ήταν και ο Πρόεδρος της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος με κοινοτικό διαβατήριο, 25χρονος επιτελικός μέσος Σάμιουελ Μπίτεκουρ – που δεν έχει καμία σχέση με τον Αστέρα Τρίπολης...- έλαβε κανονικά μέρος. Η ομάδα περιμένει μέχρι αύριο να έχει έρθει ο τερματοφύλακας Γιάννης Μπαλτιμάς με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία και χτες ο Πρόεδρος. Το ευχάριστο είναι ότι ξεκίνησε χαλαρό πρόγραμμα με τρέξιμο ο Γιάννης Καλογερόπουλος. Οι τρεις παίκτες που δοκιμάζονται για 5η ημέρα δείχνουν καλά στοιχεία και σήμερα στο μεγάλο γήπεδο, αφού το πρωί στις 10:00 η «Μαύρη Θύελλα» μπαίνει στο Δημοτικό Στάδιο, την φυσική της έδρα, όλοι θα κριθούν εκ νέου από τον Νίκο Κακαλέτρη. Το θέμα της μετάβασης σε κέντρο προετοιμασίας παει για την άλλη εβδομάδα. Ο Μανώλης Σπυριδάκης απέστειλε χτες και επίσημα την προσφυγή του στα γραφεία της ΠΑΕ και το θέμα πήρε τη νομική οδό. Τέλος, αύριο Κυριακή η ομάδα θα απολαύσει το πρώτο της ρεπό μετά από 11 ημέρες προετοιμασίας. Ραντεβού τη Δευτέρα το πρωί στη Νέα είσοδο.