Weather - Καιρός

Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

"Πρώτη" σήμερα η Νέων

ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Καθ’οδόν οι εντεκαδάτοι – «Πρώτη» σήμερα η Νέων

Η ΠΑΕ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ



Με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Γιάννη Ιωαννίδη στην πόλη μας, και την συνάντησή του σήμερα το πρωί με τον Νομάρχη Μεσσηνίας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ Γιώργος Γρηγορόπουλος, σκοπέυει να επιδιώξει να συναντήσει εκτός πρωτοκόλλου τον πρώην πολυνίκη προπονητή και να του ζητήσει την άμεση ανταπόκριση της Πολιτείας στο δίκαιο αίτημα της ομάδας. Η Μεσσηνιακή ΠΑΕ πριν από 4 χρόνια, επένδυσε περίπου 300.000 ευρώ στις αθλητικές εγκαταστάσεις κατ’επιταγή της τότε διοργανώτριας με την αίρεση και την...υπόσχεση να τα πάρει μακροπρόθεσμα πίσω. Αυτό συνέβη για την μεγάλη πλειοψηφία των ΠΑΕ, πλην της «Μαύρης Θύελλας» κι άλλων δυο ομάδων. Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Γρηγορόπουλος είχε κανονίσει και ορίσει συγκεκριμένο ραντεβού μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΠΑΕ Σπύρο Καλογιάννη, με τον Δ/ντή του γραφείου του Μεσσήνιου Υπουργού Πολιτισμού Δημ.Κανελλόπουλο, το οποίο ακυρώθηκε τρεις ώρες πριν πραγματοποιηθεί.
Θα βοηθήσει το Υπουργείο
Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού) και έχει ακριβώς δηλώσει στην κλήρωση της Σούπερ Λίγκας: «Τα αγκάθια του ελληνικού αθλητισμού είναι αρχικά η βία και όλοι εμείς θα πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και να υπάρχει ηρεμία στα γήπεδο. Το όνειρο είναι να πηγαίνουν οικογένειες στα γήπεδα. Ο αθλητισμός είναι χαρά και υγεία. Ο καθένας θέλει να κερδίζει η ομάδα του και είναι λογικό. Οι ομάδες είστε συνέταιροι και προσπαθείτε να είστε καλύτεροι για το πρωτάθλημα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν υπάρχει ομοψυχία και ομοφωνία στα θέματα που διεκδικείται. Την ώρα που αδικούμαστε και ευνοούμαστε να έχουμε την ίδια γραμμή. Εύχομαι τα σαββατοκύριακα να είναι πιο ήρεμα οι νικητές να είναι με τον ίδιο λόγο που θα είναι οι ηττημένοι. Τα ανθρώπινα λάθη τα δεχόμαστε, όταν είναι έτσι, και η διαιτησία να είναι ανεξάρτητη. Είστε το λαϊκότερο άθλημα, το αγαπημένο της πατρίδας μας, ας το στηρίξουμε και η Πολιτεία θα είναι κοντά σε ότι θέλετε». Με βάση τα λεγόμενά του αλλά και με την τεράστια συγκυρία να προΐσταται ο Μεσσήνιος Υπουργός Αντώνης Σαμαράς, προέκυψε χτες το εξής: «Λογοτιμήτες θα είμαστε! Θέλουμε πράξεις, όχι λόγια. Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε και να υλοποιήσουμε. Θέλουμε να είμαστε συνεπείς». Η ηγεσία του Υπουργείου και θέλει και πρέπει και μπορεί να «λύσει το γόρδιο δεσμό» που απασχολεί την τοπική μας ομάδα. Και τα οφέλη θα είναι πολλά για πολλούς...
Έρχονται οι μεταγραφές
Μπορεί χτες στη διπλή προπόνηση της ομάδας να μην ήρθε κάποιος νέος παίκτης από αυτούς που ανακοινώθηκαν, αλλά η πλειοψηφία θα έρθει μέχρι αύριο.
Ήρθε όμως ο Νίκος Πουρτουλίδης (μαζί με τον Σάββα Παντελιάδη) κι αυτό λέει πολλά... Δεν προπονήθηκαν οι Ηλιόπουλος, Κωνσταντόπουλος Αντ. και ο Καλογερόπουλος Γιάννης. Σήμερα θα γίνουν διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα.

Σήμερα ξεκινά η Νέων
Η μεγάλη μέρα για την ομάδα Νέων της Καλαμάτας έφτασε: σήμερα στις 18:30 θα ξεκινήσει την προετοιμασία της με μια όμορφη τελετή και εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Θα παρευρεθούν φορείς της πόλης, θα γίνουν βραβεύσεις και θα ακολουθήσει μπουφές. Ο Κώστας Νικητέας και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν και 2-3 εκπλήξεις... Πλήρες ρεπορτάζ αύριο στη "Φ".


PRESS Room
· Ο Περικλής Βασιλάκης, μετά την αποχώρηση του απ' τη Nova, έκλεισε συμφωνία με τον ΣΚΑΙ και θα βρίσκεται στην κυριακάτικη αθλητική του εκπομπή.
· Ο Άρης στο Conn-X TV Sport: Το Conn-X TV Sport συνεχίζει τα αθλητικά χτυπήματα του και μέσα σε αυτό το πλαίσιο αγόρασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των φιλικών του Άρη που θα δοθούν στη Θεσσαλονίκη και θα μεταδώσει. Η αρχή θα γίνει σήμερα Τετάρτη με την μετάδοση του αγώνα Άρη-Μπόκα Τζ. Παγκόσμιο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει δε το φιλικό παιχνίδι του Aρη με την Μπόκα Τζούνιορς, αφού τηλεοπτικά δίκτυα από πολλά μέρη του κόσμου, αλλά και ραδιοφωνικοί σταθμοί από την Αργεντινή, έχουν ζητήσει τα δικαιώματα του ματς, ενώ όπως έγινε γνωστό, την αναμέτρηση θα μεταδώσει και το "Al Jazeera"! Η συνέχεια θα δοθεί στις 10 Αυγούστου με το Άρης-Κίεβο και στις 13/8 με το Άρης-Ουντινέζε. Και τα τρία παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 21.00.
· Πήγαν ΟΤΕ: Oι Λάμπρος Μπαλάφας και Γιάννης Μέγας είναι οι αρχισυντάκτες στο Conn-X TV Sport απ' την πλευρά της εταιρίας παραγωγής Pld.
· Σκουντής-Καρμοίρης στην παρουσίαση: Οι Βασίλης Σκουντής και Δημοσθένης Καρμοίρης θα είναι και επίσημα το δίδυμο που θα παρουσιάζει την κυριακάτικη εκπομπή του ΣΚΑΙ. Το "Γκολ Χωρίς Σύνορα", που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο μεσημέρι στις 14:00, θα το παρουσιάζει ή ο Γιώργος Λιώρης, η ο Πάνος Βόγλης.
· Τις τελευταίες μέρες, συζητείται το ενδεχόμενο ο Απόλλων Καλαμαριάς να απορροφήσει τον Θερμαϊκό Θέρμης, με στόχο να εξυγιανθεί! Να αφήσει δηλαδή το παλιό του ΑΦΜ και να αγοράσει αυτό του Θερμαϊκού, με αντίτιμο περίπου 120.000 ευρώ, γλιτώνοντας με τον τρόπο αυτό 4 εκατομμύρια! Παράλληλα, ο «νέος Απόλλων Καλαμαριάς Πόντου», όπως υπάρχει απόφαση να μετονομαστεί, θα έχει έδρα την Καλαμαριά και φυσικά χρώματα το κόκκινο και το μαύρο. Όπως λέει το σχέδιο δηλαδή, δε θα αλλάξει σε τίποτα από τον παλιό, παρά μόνο στα χαρτιά. Στόχος θα είναι η άμεση επιστροφή στη Β’ Εθνική και όπως τόνισε και ο Παναγιώτης Σολομωνίδης η άνοδος στη φυσική θέση της ομάδας, στη Σούπερ Λιγκ. Υπενθυμίζουμε ότι τα χρέη φεύγουν από τον Απόλλωνα και ακολουθούν πλέον τα πρόσωπα που τα δημιούργησαν τα προηγούμενα χρόνια, ανάλογα από τη θητεία του καθενός. Δύσκολα θα μπορέσει ο Απόλλων να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και η πραγματικότητα είναι ότι για να σωθεί αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται ένα… μικρό θαύμα. Να βρεθεί δηλαδή ή ένας επενδυτής, ή τουλάχιστον πέντε άνθρωποι να βάλουν το λιγότερο από 100.000 ευρώ. Στην πράξη, όμως, όχι στα λόγια. Ειδάλλως, πλησιάζει ολοένα και περισσότερο ο «νέος Απόλλων»...