Weather - Καιρός

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Ετοιμάζει κόλπο γκρόσο!

Ο Γιάννης Μπαλτιμάς υπογράφει το συμβόλαιό του.
Ο 19χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας, από την όμορφη Κρήτη, Μανώλης Σπανός.

Και το απόγευμα στο γήπεδο....

Το πρωί στο γυμναστήριο....



ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΤΕΣ ΜΟΝΟΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΙΜΑΣ – «ΔΕΝΕΙ» ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ ΜΑΝΩΛΗ ΣΠΑΝΟ
Ετοιμάζει κόλπο γκρόσο!
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ - ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Άκρως καθησυχαστικές και ενδεικτικές της επίγνωσης της ανάγκης ενίσχυσης της ομάδας της Καλαμάτας, θα είναι οι ανακοινώσεις παικτών που θα γίνουν πολύ σύντομα, προσδιορίζονται χρονικά για τις 17 Αυγούστου, από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Γρηγορόπουλο. Κάποιες μεταγραφές βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο και είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωσή τους. Μπορεί ο φίλαθλος κόσμος να έχει μια εύλογη ανησυχία για το άν θα ενισχυθεί και πως, η πρώτη ομάδα του Νομού, αλλά οι 6-7 ποδοσφαιριστές που θα έρθουν θα είναι μεγάλης αξίας, έμπειροι και ικανοί να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών της κατηγορίας. Η καθημερινή παρουσία του Προέδρου στο προπονητήριο αποτελεί απόδειξη ότι «ξέρει ακριβώς που πονάει η ομάδα» και τι παίκτες θα φέρει. Αυτό προκύπτει κι από τις πολύωρες συζητήσεις συνεργασίας και με το τεχνικό τημ.
Ανεβάζει ρυθμό και ένταση
Με διπλή προπόνηση (το πρωί βάρη και το απόγευμα τακτική), συνέχισε την προετοιμασία της χτες η ομάδα της Καλαμάτας. Στην απογευματινή βρέθηκε και ο Γιώργος Γρηγορόπουλος στο προπονητήριο και είχε συνεργασία με τον γενικό αρχηγό και τον Νίκο Κακαλέτρη για μεταγραφικά κυρίως θέματα. Ο προπονητής της ομάδας έδωσε έμφαση σε ασκήσεις τακτικής και οι προπονήσεις ολοένα γίνονται και πιο δυνατές και απαιτητικές. Έχουμε ήδη γράψει ότι από τόσο νωρίς «πέφτουν κορμιά» και είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι «τη φανέλα δεν θα την έχει κανένας σίγουρη». Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο Γιάννης Καλογερόπουλος που έκανε ατομικό (έτρεξε περίπου 5 χλμ), μαζί με τον Αριστοτέλη Ντεκίδη (σφίξιμο στους κοιλιακούς). Επίσης, δοκιμάστηκε ο 21χρονος μέσος Κώστας Γουδέλης που προέρχεται από τον Αχαρναϊκό.
Υπέγραψε ο Μπαλτιμάς
Το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ο 34χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Μπαλτιμάς και υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιό του με τη "Μαύρη Θύελλα" και αποτελεί και επίσημα μέλος της «Μαύρης Θύελλας». Στη συνέχεια, ο Μανώλης Σπανός, ο 19χρονος τερματοφύλακας που βρίσκεται για μια τριετία στην Καλαμάτα και ήταν πέρσι βασικός με την ομάδα των Νέων, δούλεψε πολύ μαζί με τον Γιώργο Καλομοίρη, βρέθηκε στα γραφεία, ενημέρωσε για το ενδεχόμενο που υπήρχε να στρατευτεί άμεσα αλλά θα πάρει αναβολή. Για τον λόγο αυτό θα μεταβεί στην Κρήτη σήμερα για να ρυθμίσει το θέμα αυτό. Επιπλέον, ο Πρόεδρος της ομάδας του πρότεινε, την επόμενη εβδομάδα, να υπογράψει συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας, κάτι που αποδέχτηκε με χαρά, αφού επιθυμεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα.
Πρόταση σε «Ψυχογιό»
Επίσης, την επόμενη εβδομάδα, θα κληθεί να ανανεώσει για τρία χρόνια την παραμονή του στην ομάδα της Καλαμάτας, ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος. Ο 26χρονος αμυντικός στα 28 «γεμάτα» παιχνίδια που έπαιξε πέρσι, έδειξε ότι δίκαια θα αποτελέσει μια από τις ποδοσφαιρικές εγγυήσεις της ομάδας για πολλά χρόνια, τόσο λόγω ικανότητας αλλά και ήθους. Σήμερα θα γίνει πάλι διπλή προπόνηση και αύριο Παρασκευή υπάρχει η σκέψη από το τεχνικό τημ να γίνουν κάποιες μετρήσεις. Χτες το βράδυ συνεδρίασε η οργανωτική επιτροπή της ομάδας των Νέων και έγινε ενημέρωση για την πορεία της προετοιμασίας. Ο Γιώργος Μηλίτσης συνεχίζει τη σοβαρή δουλειά στο γήπεδο κι έχει στα σχέδια την Κυριακή να διεξάγει ένα φιλικό παιχνίδι με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας των Νέων για τον αγώνα του Κυπέλλου με την Βέργα στο γήπεδο του Στρατοπέδου σε 10 περίπου ημέρες.