Weather - Καιρός

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Δοκιμάζει Τσιφλίδη


Ο Παναγιώτης Τσιφλίδης

Φάση από το χτεσινό διπλό


ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ»
Αργά και σταθερά η ενίσχυση
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο 24ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΜΙΝΑΣ ΟΣΜΑΝΙ – ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ

Κάθε ημέρα που περνάει έρχεται κι ένας νέος παίκτης στην ομάδα της Καλαμάτας σύμφωνα με το σχέδιο ενίσχυσης που έχει εξαγγείλει ο Πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας». Φυσικά και έχει ακόμα να κάνει άλλες πέντε κινήσεις κι αυτές δεν θα πρέπει να αργήσουν γιατί ο χρόνος αρχίζει να πιέζει και τα φιλικά που θα μονταριστεί η ομάδα πλησιάζουν. Πάντως το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, συνεχίζει να προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα και οι διπλές προπονήσεις δίνουν και παίρνουν. Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος βρέθηκε και χτες στο προπονητήριο και παρακολούθησε το ολόκληρη την προπόνηση και το οικογενειακό διπλό και στη συνέχεια είχε συνεργασία με το τεχνικό τημ. Κι αν συνεχιστεί αυτή η ροή νέων παικτών, σύντομα τα κενά και οι αδυναμίες στο ρόστερ είναι θέμα χρόνου να κλειστούν. Στο στόχαστρο είναι ένα στόπερ, ένας επιθετικός και ένα αμυντικό χαφ. Και χτες σε σύντομη δήλωσή του μετά την προπόνηση είπε: «Λίγες μέρες υπομονή θα κάνουμε ακόμα και δεν θα αργήσουμε άλλο την ενίσχυση. Ξέρουμε τι θέλουμε και πως θα το πάρουμε...».
Νέο πρόσωπο ο Τσιφλίδης
Mε διπλή προπόνηση συνέχισε χτες την προετοιμασία της η ομάδα της Καλαμάτας στη νέα είσοδο. Κανονικά συνέχισε να δοκιμάζεται ο 24χρονος Σκοπιανός Μίνας Οσμάνι που έδειξε καλά στοιχεία, αλλά άλλο ένα νέο πρόσωπο που ενσωματώθηκε στην ομάδα είναι ο 20χρονος επιθετικός Παναγιώτης Τσιφλίδης. Ο Τσιφλίδης ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα «Ακαδημία Άρτας» όπου τον εντόπισαν οι υπεύθυνοι της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Μετά την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τους «πρασίνους», δόθηκε δανεικός στον Πιερικό για ενάμισι χρόνο (2007-2008), ωστόσο στο τέλος της πρώτης σεζόν, λύθηκε η συνεργασία του με την ομάδα, αφού λόγω του ότι ήταν δανεικός, δεν «γέμισε το μάτι» του Σούλη Παπαδόπουλου. Πάντως ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έγινε το αγαπημένο παιδί της εξέδρας της Κατερίνης και όσες φορές αγωνίστηκε έδειξε τις ικανότητές του. Επόμενος σταθμός για τον Τσιφλίδη ήταν ο Φωκικός Άμφισσας στη Γ' Εθνική όπου αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο και εν συνεχεία ο νεαρός επιθετικός φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Αθηνών (Περιφερειακό Πρωτάθλημα).
Δεν προπονήθηκαν ο τερματοφύλακας Μανώλης Σπανός (απουσιάζει με άδεια για να ρυθμίσει τα στρατιωτικά του θέματα) και ο ασθενής με ίωση Αρις Ντεκίδης. Σήμερα θα απουσιάσει ο Βασίλης Αθανασόπουλος για να ρυθμίσει κι αυτός το θέμα της θητείας του. Με διπλές προπονήσεις θα οδηγηθούμε μέχρι το Σάββατο και θα ακολουθήσει φιλικό παιχνίδι.
Φιλικό με τον Αίαντα
Η ομάδα των Νέων θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα στις 16:30 στο γήπεδο του Στρατοπέδου τον Αίαντα, στο δεύτερο φιλικό της μετά από αυτό με τον Πανιώνιο που νίκησε με 1-0. Τέλος, την Κυριακή 23/8 στις 20:30 πάλι στο Στρατόπεδο θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Βέργας για το Κύπελλο της ΕΠΣ Μεσσηνίας.