Weather - Καιρός

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Παίκτες στον προθάλαμο

Από τη χτεσινή προπόνηση
Ο 24χρονος Μίνας Οσμάνι


ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ» ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ

Παίκτες στον προθάλαμο...

ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο 24ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΜΙΝΑΣ ΟΣΜΑΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ


Κι ενώ ο Πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας» έχει δεσμευτεί ότι θα προβεί στην απόκτηση έξι ή εφτά παικτών που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ της ομάδας, συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της ομάδα της Καλαμάτας με διπλές προπονήσεις. Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος βρέθηκε χτες για άλλη μια φορά στο προπονητήριο και παρακολούθησε το διπλό και στη συνέχεια είχε συνεργασία με τον γενικό αρχηγό και με το τεχνικό τημ. Τα κενά και οι αδυναμίες στο ρόστερ υπάρχουν και είναι θέμα χρόνου, ίσως και ωρών, να γίνουν οι ανακοινώσεις των παικτών που είναι στην λίστα για να έρθουν στην «Μαύρη Θύελλα». Η βούληση του Προέδρου είναι να ενισχυθεί άμεσα η ομάδα με παίκτες εγνωσμένης αξίας. Δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι οι κινήσεις του Προέδρου θα είναι αποτελεσματικές αφού θα συνδυάζουν πολλά δεδομένα και συνιστώσες και μιλάμε για την έλευση παικτών που ξέρουν την ομάδα και μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.
Κι όταν έρθουν παίκτες, θα συμπληρωθεί το παζλ και θα αρχίσει το μοντάρισμα. Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο και τον 24χρονο Σκοπιανό Οσμάνι που ήρθε χτες και σήμερα θα λάβει μέρος στο διπλό. Επίσης, η ομάδα αναμένει με ενδιαφέρον και την κατάληξη της υπόθεσης του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Ρόδου, που μέχρι χτες ήταν το φαβορί για να αναπληρώσει τους Πόντιους, αλλά δεν εξελίχτηκαν τα πράγματα όπως ήθελαν οι νησιώτες...
Ο λόγος που η Καλαμάτα περιμένει την έκβαση αυτής της υπόθεσης είναι προφανής και έχει δυο όψεις: το καλό σενάριο είναι να συμμετάσχει κανονικά η Καλαμαριά στο πρωτάθλημα. Αυτομάτως θα εκλείψει το αυξημένο ενδιαφέρον της Ρόδου «να ψωνίσει» παίκτες που ενδιαφέρουν ή ενδιέφεραν μέχρι πρόσφατα την ομάδα μας.
Υπομονή λίγες ώρες και οι ανακοινώσεις έρχονται...Γράψαμε και χτες ότι ο Πρόεδρος της ομάδας έκανε και συνεχίζει να κάνει όλες τις κινήσεις ουσίας που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα φέρουν πολλές ανατροπές...
Διεθνής ενίσχυση
Νέο πρόσωπο στη χτεσινή προπόνηση της ομάδας της Καλαμάτας ήταν ο 24χρονος (διεθνής με την U21 ομάδα των Σκοπίων, αριστεροπόδαρος μέσος Μίνας Οσμάνι, που προέρχεται από την ομάδα Ραμποντνίσκι της γειτονικής χώρας. Πρόκειται για έναν παίκτη χαμηλού κέντρου βάρους, ύψους 1.70, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Πέρσι αγωνίστηκε σε 22 ματς πρωταθλήματος και είχε τέτοιον καιρό και 2 συμμετοχές στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ, κόντρα στην Ιντερ Μπακού! Με την ομάδα Νέων της χώρας του, σε 33 ματς έχει πετύχει και 7 γκολ. Θα δοκιμαστεί και έχει πολλές πιθανότητες να ενσωματωθεί στο ρόστερ.
Με διπλές και φιλικό
Στα αγωνιστικά θέματα, η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε τις διπλές προπονήσεις, και ο Νίκος Κακαλέτρης συνεχώς αυξάνει τον ρυθμό, την ένταση και την διάρκεια. Χτες το απόγευμα, παρουσία του Προέδρου της ομάδας, διεξήχθη και το οικογενειακό διπλό (1-0 με αυτογκόλ, αλλά ο Γιάννης Χελάς καραδοκούσε...) και είδαμε μερικές καλές ενέργειες και απίστευτο πάθος! Ο Γιάννης Μπαλτιμάς επέστρεψε από την άδεια αλλά απουσίασε ο Μανώλης Σπανός με άδεια. Το ευχάριστο είναι ότι ο Γιάννης Καλογερόπουλος μπήκε και συμμετείχε σε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος με την ομάδα και ο χρόνος πλέον είναι σύμμαχός του. Ατομικό έκανε ο Γκούρι Λεντιάν λόγω ενός σφιξίματος στη γάμπα.
Το τεχνικό τημ θα οδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας με διπλές προπονήσεις και το Σάββατο θα διεξαχθεί ένα φιλικό παιχνίδι 70’ με ομάδα από την Δ΄ εθνική.
Τέλος, η ομάδα των Νέων θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 23/8 στις 20:30 στο Στρατόπεδο την ομάδα της Βέργας. Αύριο στις 18:00 ο Γιώργος Μηλίτσης έχει προγραμματίσει άλλο ένα φιλικό με τον Αίαντα.