Weather - Καιρός

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μια επιστολή που ΑΞΙΖΕΙ να την διαβάσουν πολλοί

Η πανέμορφη παραλία των Πετανών στο Ληξούρι, τόπος έμπνευσης και απόλαυσης...
σε αντίθεση με την δυσωδία και την βρωμιά της Σούπερ Λίγδας...

Ελαβα σήμερα και ΟΦΕΙΛΩ να την δημοσιεύσω, μια επιστολή από έναν άνθρωπο ΠΑΤΕΡΑ που είναι ΗΘΙΚΟΣ, ΣΕΜΝΟΣ, ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ, ΕΞΥΠΝΟΣ και πολλές φορές διακατέχεται από την Κεφαλλονίτικη, μάλλον ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΗ ΤΡΕΛΑ - σοφία!
Τέτοιες επιστολές είναι ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ καθενός και αξίζει να αναρτηθεί και να διαβαστεί με προσοχή.
Γράφει λοιπόν ο ΦΙΛΟΣ μου Θ.Α. και δημοσιεύω χωρίς καμία πρέμβαση:

"Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Φίλε διαβάζω το site σου όπως και πολλά άλλα ,αλλά όλοι εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος. Εσύ όμως διαφέρεις και δεν είσαι πρόβατο στο μαντρί . Είσαι αετός και έχω ανάλογες απαιτήσεις απο σένα. Θέλω να ταρακουνήσεις το μυαλό μας διαφορετικά. Σαν τους σεισμούς που γίνοντε στην Κεφαλονιά!!!
ΟΚ. ξυλώσανε μια -δυο -τρείς παράγκες γύρω απο το ποδόσφαιρο , που εδώ και χρόνια τις γνώριζαν. Τις ξύλωσαν για ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ. (Δεν λειτουργούσαν εις βάρος του ΟΠΑΠ, λειτουργούσαν εις βάρος ιδιωτικών εταιρειών στοιχηματισμού υποθέτω, που επέτρεπαν ανάλογους στοιχηματισμούς!!!!!!)
Παράνομες ενέργειες 10-500 ατόμων???? Σύμφωνοι. Τους μάζεψαν σε ΤΥΧΑΙΟ χρόνο και κατα πάσα πιθανότητα θα πληρώσουν κάποια εκατομμύρια (ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!!!), κάποιες ποινές φυλάκισης με προυποθέσεις, και ΚΥΡΙΩΣ θα έχουν κερδίσει μια μικρή μάχη στον πόλεμο εντυπώσεων σε μια μερίδα ανυποψίαστων!!!!! Στις ειδήσεις παίζει με την ίδια βαρύτητα που παίζει και η Οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Έφτιαξαν ένα τρύπιο σωσσίβιο στο Τρίγωνο των Βερμούδων και το βάφτισαν σημαία αξιοπιστίας και εντιμότητας. Ανεμίζει σε κάθε τηλεοπτικό παράθυρο απο τα πιόνια των δημιουργών του.
Κανείς τους δεν μας λέει πως αυτό δεν είναι ικανό να σώσει τον κόσμο που είναι πάνω στο καράβι και βουλιάζει.Οι καρχαρίες έχουν στήσει πάρτυ γύρω - γύρω και περιμένουν!!!!
Το ίδιο δεν ισχύει αυτή την στιγμή και με την παγκόσμια οικονομία????
Επισημα έχουν ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕΙ οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ, στην ΠΤΩΧΕΥΣΗ της Ελλάδας, αλλά ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποια η διαφορά ρε φίλε ανάμεσα στον ΣΩΡΟ και τον Ψωμιάδη, ή στον Μπέο και την GOLDMAN ??? Όλοι στοιχημάτιζαν σε στημένα ματς με σκοπό το Παράνομο Ιδιωτικό Κέρδος. Την ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ που καταλαβαίνω εγώ την προσδιορίζω στο ότι οι μεν χαρακτηρίζοντε Παράνομοι και οι δε Νόμιμοι
Επενδυτές (ή αγορές αν θέλεις). Εγώ τους λέω Νόμιμους Τοκογλύφους.
Οι Παράνομοι δεν ζημίωσαν ούτε ΕΥΡΩ κανέναν εργαζόμενο Έλληνα φουκαρά. Οι Νόμιμοι τους μόνους που ζημιώνουν είναι όλους εμάς.
Γιατί δεν συνέλαβαν ΚΑΝΕΝΑΝ απο όσους ΕΣΤΗΣΑΝ την προηγούμενη Ελληνική Χρηματιστηριακή Φούσκα, ενω είχαν στοιχηματίσει σε αυτό με Αρχιπαπαγάλο τον
τότε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΣΗΜΙΤΗ????
Γιατί ΔΕΝ Συνελήφει ποτέ ΚΑΝΕΝΑΣ απο αυτούς που τόσα χρόνια αγόραζαν ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ και τις ΧΡΕΩΝΑΝ για ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ.
Θα ΣΥΛΗΦΘΕΙ για απάτη ο κάθε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με τους βοηθούς του, για όλα όσα ΔΗΛΩΝΕ προεκλογικά και όσα ΑΝΤΙΣΥΤΑΓΜΑΤΙΚΑ πράττει σήμερα???
Ποια συμφέροντα εξυπηρετούντε πίσω απο αυτή την πολιτική στάση???
Θα συλληφθεί κανείς απο αυτούς που έχουν κάνει παντιέρα το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΑΙ?? Άλλος βγαίνει και λέει θα ΒΓΟΥΝ τα τανκς στο δρόμο και θα γίνει ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ (αντιπρόεδρος της κυβέρνησης) -λειτουργεί τρομοκρατικά- , και όλοι οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ λένε δεν ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ άλλο για τους Έλληνες και δεν ΛΕΝΕ δεν πληρώνουμε άλλο Τραπεζικούς και Κρατικούς Τοκογλύφους!!!!!!!!!!!!!
Αλήθεια η ΕΥΠ μπορεί και καταγράφει σχεδόν ασήμαντες συνομιλίες ιδιωτών και ΔΕΝ καταγράφει συνομιλίες που υπονομεύουν το Κράτος. Αυτό το Εθνικό έργο δεν έχει η ΕΥΠ???
ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΝΕΓΚΙΧΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι Κινέζοι που είναι ο ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ . '''ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΜΕ'''''' ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΣΑΜΠΑ.ΚΑΤΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟΧΟΥΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΖΑΜΠΑ.Εγώ το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κίνα ξέρω ότι είναι αυτό της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
Η διαμόρφωση της Κοινής Γνώμης είναι πολύ εύκολη, όταν έχεις καλλιεργήσει και ανάλογα το χωράφι.
Γεια χαρά φίλε
Θ.Α.



 
 
 
Η...άλλη όψη του νομίσματος!