Weather - Καιρός

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ερχονται αποκαλύψεις (επιτέλους) για τα στημένα!

Οι σοβαρές επιπλέον υποθέσεις που έχουν ανατεθεί στην κ.Παπανδρέου και ο ενδελεχής έλεγχος για "να δέσει" την απάτη με τα στημένα παιχνίδια, έχουν παει ένα μήνα πίσω τις κλήσεις στους εμπλεκόμενους...
Πάντως μέσα στην εβδομάδα θα σταλούν οι κλήσεις και στο άμεσο διάστημα - από αρχές Ιουλίου και μετά- θα έχουμε .... παρέλαση στην Ευελπίδων!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Εξέδρας», θα έχει και συνέχεια η μάχη, καθώς στο θέμα που αφορά την έρευνα της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Πόπης Παπανδρέου, σχετικά με τον παράνομο στοιχηματισμό, μπορεί να εμπλέκονται παράγοντες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Ο Aλέξης Κούγιας έχει ήδη κληθεί και θα καταθέσει για την υπόθεση.

Δικαστικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η εισαγγελέας έχει βγάλει λαβράκια από την έρευνά της και θα σημειωθούν κραδασμοί μεγατόνων από τις επερχόμενες αποκαλύψεις, οι οποίες αφορούν τον παράνομο στοιχηματισμό και τα ποσά που έχουν κερδίσει φυσικά πρόσωπα στην Ελλάδα.
Ο Αχιλλέας Μπέος, όπως το συνηθίζει άλλωστε αρκετές φορές, στην κόντρα ενέπλεξε και δημοσιογράφους. Στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Οι έγκριτοι δημοσιογράφοι κ.κ. Θωμαΐδης και Μπραουδάκης, που φιλοξενούν στις εκπομπές τους τον ειδικό, εξυγιαντή και έκπτωτο Αλέξη Κούγια, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να τον ρωτήσουν ποιες είναι οι προβλεπόμενες ποινές για πλαστογραφία και για ποιον λόγο κηρύχθηκε έκπτωτος. Μήπως για τις ανυπόστατες και ψευδείς καταγγελίες του; Αν φυσικά τους ενδιαφέρει η αλήθεια και δεν έχουν προκατάληψη».
Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης δήλωσε στην «Εξέδρα»: «Ο Αχιλλέας Μπέος έχει το ελεύθερο να κάνει και να λέει ό,τι θέλει. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση».
«Προφανώς δεν παρακολούθησε τη ΄Δίκη΄»
Ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο οποίος μέσα από την τηλεοπτική του «Δίκη», έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές μάχες Κούγια - Μπέου και που –και αυτήν τη φορά– ο παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου τον συμπεριέλαβε στην ανακοίνωσή του, δήλωσε στην «Εξέδρα»:
«Θεωρώ άκομψο να πω οτιδήποτε για τον Αχιλλέα Μπέο σε μια τόσο δύσκολη προσωπική του στιγμή. Ομως οφείλω να επισημάνω ότι προφανώς δεν παρακολούθησε την τηλεοπτική 'Δίκη', όπου ρωτήσαμε τον Αλέξη Κούγια για το θέμα της τιμωρίας του. Η απάντηση του κ. Κούγια είναι πως τιμωρήθηκε σε πρώτο βαθμό, αλλά όχι ότι κηρύχτηκε έκπτωτος. Οπως ρωτήσαμε για το θέμα της πλαστογραφίας, αλλά και για το θέμα της τιμωρίας».