Weather - Καιρός

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Γραφεία στην Ιατροπούλου...

Αν μπορούσαν να "μιλήσουν" αυτοί οι τοίχοι....

Διαβάζω εδώ και 2-3 μήνες, ότι η Διοίκηση της ερασιτεχνικής ομάδας της Καλαμάτας "ψάχνει χώρο για τα νέα της γραφεία". Πέρσι λόγω Δ' εθνικής, χαμηλού μπάτζετ και ... στενής φιλίας με τον Μεσσηνιακό, βρέθηκε μια πρόχειρη στέγη - ένα γραφειάκι που λέμε - και βγήκε η χρονιά.
Φέτος η ομάδα επιστρέφει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και θα πρέπει να αποκτήσει ΣΟΒΑΡΑ και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ γραφεία και όχι μόνο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ κέντρο, γραφείο 47 τ.μ., 1ου, κατασκευή '90, τρίχωρο, 1 wc, με εξοπλισμό, δομημένη καλωδίωση, ελεύθερο, άριστη κατάσταση, τιμή 400 ευρώ, λέει η αγγελία!

Βλέποντας την αδιάκοπη προσπάθεια της Διοίκησης να βρει γραφεία (μόνο στις ...αγγελίες της "Ελευθερίας" και του "Θάρρους" μπορείς να βρεις καμια... πενηνταριά), ρίχνουμε στο τραπέζι μια πρόταση: τα παλιά γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Ιατροπούλου και Δαγρέ 2Α (για την ακρίβεια τα μισά, αφού το...Προεδρικό γραφείο νοικιάστηκε!, λόγω προνομιακής θέσης και μπαλκόνι με θέα), είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ!
Ετσι η ομάδα δεν θα χρειαστεί να αλλάξει πολλά πράγματα, εκτός από τηλέφωνο και ιντερνετ!

Κάτω στην είσοδο, ακόμα υπάρχει η ταμπέλα: ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ...

Για ιστορικούς και συναισθηματικούς λόγους και όχι μόνο, αφού πλέον η Ιατροπούλου έχει γίνει "καφεδρομείο" και ο καφές έχει πολύ καλή σχέση με το ποδόσφαιρο και όσους ασχολούνται με αυτό, μπορεί άνετα να στεγάσει τα όνειρα της νέας ΠΑΕ/ΤΑΠ...
Η τιμή, όπως διαβάζουμε, είναι πολύ καλή, μόλις 4 0 0 ευρώ/μήνα και τα ντουβάρια είναι γεμάτα ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ, ευχάριστες και δυσάρεστες... Και για τον νυν Πρόεδρο.
Εκτός αν τους στοιχειώνει ακόμα το...φάντασμα του "πουλάω-δεν πουλάω-πλάκα σας κάνω"!