Weather - Καιρός

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Παραμένει και ολοκληρώνει την καριέρα του στην ΑΕΚ ο Λύμπε!

Την επέκταση της συνεργασίας με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για έναν ακόμη χρόνο ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Η επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη και ο έμπειρος φορ θα παραμείνει στην Ενωση έως το καλοκαίρι του 2012.
«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο έως τις 30/6/2012», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Λογικά και μακάρι να είναι σιδερένιος ο Φιλιατρινός άσσος, ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής, θα κλείσει την καριέρα του στην Ενωση...
Μετά το αίσιο τέλος που είχε η υπόθεση του «Λύμπε», οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να κρατήσουν στο δυναμικό της ομάδας και τον Τραϊανό Δέλλα και στην συνέχεια θα ασχοληθούν με τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.
Θυμίζουμε πριν από μια εβδομάδα είχε ανανεώσει με την ΑΕΚ και ο Μανιάτης αμυντικός Νίκος Γεωργέας (ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ)!

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ...(ΞΑΝΑ)ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΠ...

Ο άλλος Μεσσήνιος παίκτης που ...απασχόλησε με μια πιθανή μετακίνησή του στην Ελλάδα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος (ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ), επέστρεψε στην Τζένοα... Η Τζένοα απέκτησε πάλι τα δικαιώματα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Μίλαν, αλλά ο νεαρός αμυντικός δεν πρόκειται να παραμείνει εκεί. Ο μάνατζέρ του, Νίκος Κλιτσίδης, μιλώντας στην «Bild» άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Γερμανία όπου η Βέρντερ Βρέμης επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του. «Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Τζένοα είναι αυτή που έχει τα δικαιώματά του. Εμείς είμαστε ανοικτοί σε προσφορές, όπως και η Τζένοα. Η ομάδα του αδυνατεί να καλύψει το συμβόλαιό του. Αν θα πωληθεί ή θα δοθεί δανεικός θα εξαρτηθεί από την πρόταση που θα γίνει. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες και μέσα στις επόμενες 20 μέρες θα αποφασίσουμε», τόνισε ο εκπρόσωπος του διεθνούς στόπερ, που φέρεται να διεκδικείται ακόμη από τη Λιόν και τη Λάτσιο. Όσο για το ενδεχόμενο να παίξει στην Bundesliga, είπε: «Θα πήγαινε ευχαρίστως στη Γερμανία. Του αρέσει πολύ το πρωτάθλημα αυτό»....



Η Τζένοα δεν τον καλύπτει και θα μετακινηθεί ξανά ο Σωκράτης