Weather - Καιρός

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Τυχεροί... άτυχοι!

Η εισαγγελέας πρωτοδικών του οικονομικού τμήματος άσκησε διώξεις για πλημμεληματική απάτη κατά 8 ατόμων που κατηγορούνται ότι είχαν εμπλοκή σε "στημένους" αγώνες.

Οι 8 από τους 15 "τυχερούς" του ΟΠΑΠ διώκονται πλέον για την εμπλοκή τους στην υπόθεση των "στημένων" αγώνων.
Οι κατηγορούμενοι είχαν κερδίσει σημαντικά ποσά ποντάροντας σε ματς που είναι "ύποπτα" και θα κληθούν απευθείας να λογοδοτήσουν στο δικαστήριο για τις προβλέψεις τους....
Η Εισαγγελία συνεχίζει την έρευνα της για τους υπόλοιπους 7 "τυχερούς του ΟΠΑΠ" που ελέγχονται για τα αδικήματα της κακουργηματικής απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Τα στοιχεία αυτής της έρευνας θα συνδιαστούν με όσα προκύψουν από την διερεύνηση της βασικής υπόθεσης που αφορά τους υπαιτίους για την μεθόδευση των αποτελεσμάτων των συνολικά 41 επίμαχων αγώνων.
Έτσι αναμένεται η δικογραφία για τους "χρυσούς κερδισμένους", με ποσά που φθάνουν και τις 90 χιλιάδες ευρώ, να συνενωθεί με αυτήν για όσους εντοπιστούν ότι "έστησαν" τα ματς. Στο εισαγγελικό στόχαστρο έχουν ήδη τεθεί παράγοντες ομάδων, ποδοσφαιριστές και διαιτητές που θα ελεγχθούν και για οργανωμένο έγκλημα...