Weather - Καιρός

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Στενεύει ο κλοιός...

Ο πρόεδρος με το laptop και ο φτωχούλης . . .


Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως από το φάκελο των στημένων αγώνων αφού ήδη στο στόχαστρο της υπηρεσίας ειδικών ελέγχων βρίσκονται δύο παράγοντες που αναμένεται να κληθούν από την εισαγγελία!
Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" για τον μεν πρώτο παράγοντα υπάρχουν οι πληροφορίες ότι χρησιμοποιούσε μέχρι και φορητό υπολογιστή στις κερκίδες(!) καθώς είχε ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές της ίδιας του της ομάδας το αποτέλεσμα που επιθυμούσε και στοιχημάτιζε επί τόπου προκειμένου να αποκομίσει τα κέρδη από το στημένο παιχνίδι.
Μάλιστα, το γεγονός αποκτά πιο σταθερή βάση κατηγοριών καθώς ήδη φέρονται να έχουν καταθέσει σε βάρος του τρεις ποδοσφαιριστές, δηλαδή δέκτες των επιθυμιών του παράγοντα.
Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για άμεση κλήση από τον Εισαγγελέα και το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι αν ο παράγοντας της ομάδας που εδρεύει στη Βόρεια Ελλάδα θα απολογηθεί ως κατηγορούμενος ή ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση.
Για τον δεύτερο παράγοντα, υπάρχουν προς το παρόν ενδείξεις που "φωτογραφίζουν" το ύποπτο της υπόθεσης αφού μπορεί να πόνταρε αρκετές φορές μέχρι και 8.000 ευρώ σε έναν αγώνα αλλά η φορολογική του δήλωση δεν δικαιολογούσε σε καμία περίπτωση τέτοια ποσά πονταρίσματος. Μάλιστα ο εν λόγω παράγοντας στοιχημάτιζε στον ΟΠΑΠ και φέρεται να είναι συνδεδεμένος με ομάδα της Super League.
Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων με βάση τους 40 αγώνες που έχουν χαρακτηριστεί ως "ύποπτοι" από την UEFA, έχει εξετάσει τους 25 ενώ έχουν ανοιχθεί περίπου 160 λογαριασμοί ποδοσφαιριστών.