Weather - Καιρός

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η...σύνταξη του κυρ Σταύρου!

Η Ιαπωνία έφερε ρίχτερ στην Καλαμάτα!
Ο,τι πρόσφερε πρόσφερε ο μεγιστάνας Σταύρος Παπαδόπουλος στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθώς ο...σεισμός της Ιαπωνίας επέφερε σοβαρό πλήγμα στις επιχειρήσεις του και όπως τόνισε ο ίδιος, "δεν μπορώ να προσφέρω πλέον ούτε ένα (1) ευρώ"!!!
Κι αν δεν μπορεί ο "Θείος" να προσφέρει ένα ευρώ, που διαθέτει την συγκεκριμένη περιουσία και αρκετά καταστήματα ανα τον κόσμο (ένα τεράστιο κοσμηματοπωλείο στην οδό Αριστομένους στην Καλαμάτα, πάνω από 200 τετραγωνικά), βίλες, ιδιόκτητα σπίτια, ιδιωτικό τζέτ και άλλα πολλά, ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, όταν πασχίζει να τα φέρει βόλτα και να ζήσει την οικογένειά του;
Εύλογο το ερώτημα και όχι με μεγάλη δόση λαϊκότητας...
Η καθημερινότητα του Ελληνα πολίτη είναι πλέον ΑΦΟΡΗΤΗ και ΑΔΙΕΞΟΔΗ.
Το ποδόσφαιρο ως προιόν έχει απαξιωθεί.
Το τοπικό στοιχείο υπάρχει (ακόμα) αλλά σε μικρό βαθμό που συνεχώς φθίνει...
Η διοίκηση της ομάδας, το γράφουμε για πολλοστή φορά, ήταν ικανή σε έναν βαθμό για το ερασιτεχνικό και ήταν ΕΞΑΡΧΗΣ μειωμένης πυγμής, δύναμης και αποτελεσματικότητας και με μπάτζετ που δεν φτάνει να καλύψει ούτε το 30% μιας (ημι) επαγγελματικής ομάδας.
Η γενική συνέλευση θα ΞΑΝΑΕΚΛΕΞΕΙ ακριβώς την ίδια, γιατί έτσι...προβλέπει το καταστατικό (που ο ίδιος ο Πρόεδρός της το συνέταξε...)
Ποιο το μέλλον;
Αφού δεν βγήκαν οι ...λαγοί από τα καπέλα και ο Θείος βγήκε στη σύνταξη (σίγουρα μειωμένη και με λίγα (ποδοσφαιρικά) ένσημα), η ομάδα της Καλαμάτας θα προχωρήσει με το βλέμμα στα να...διαλυθούν οι άλλες ομάδες και θα στηριχτεί στην παλιά συνταγή: φιλότιμο και "δικά μας παιδιά".
Πέρσι αγωνιζόμενη με ομάδες που δεν διέφεραν από αυτές του Τοπικού και 2-3 ήταν εντελώς "καφενεία", πήρε το Πρωτάθλημα σχετικά εύκολα έχοντας βαριά φανέλα, κεκτημένη ταχύτητα από την ΠΑΕ και ...άδειες τσέπες.
Φέτος στη Γ' εθνική ήδη υπάρχουν 4-5 ομάδες που θα χτυπήσουν πρωτάθλημα και ήδη έχουν κάνει μεταγραφές και κινούνται μεθοδικά.
Αν η Γενική συνέλευση δεν βάλει στα ταμεία της ομάδας - όπως γράψαμε πρόσφατα- ένα σεβαστό ποσό ΕΝΑΡΞΗΣ των σωστών κινήσεων, τότε η χρονιά θα είναι διαδικαστική και χωρίς βλέψεις ανόδου.
Το σύστημα των supporters για να προχωρήσει θέλει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και όχι 200 μέλη.
Κι όσοι όψιμοι παραμυθάδες γράψανε ότι "τουλάχιστον 4 επιχειρηματίες είναι έτοιμοι να βάλουν το χέρι στη τσέπη και να ...σώσουν την παρτίδα και την ομάδα", για άλλη μια φορά εκτέθηκαν....
Υπάρχει ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ επιχειρηματίας που ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, αλλά "κάτι τον χαλάει"...
Τι να είναι αυτό;
Σύντομα αποκαλύψεις....