Weather - Καιρός

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ο Γαλανόπουλος στον ΟΦΗ

Έτοιμος να βοηθήσει τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Μεσσήνιος ακραίος μπακ Άρης Γαλανόπουλος. Ο 30χρονος αμυντικός και πρώην αρχηγός του Πανσερραϊκού πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους Κρητικούς και φάνηκε έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Χαρακτηριστικά, ο Γαλανόπουλος τόνισε: «Είμαι πανέτοιμος. Θα πάω να κάνω μετά από δω την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα. Εφόσον μου ζητηθεί είμαι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Καρδίτσα».
Επίσης, ο πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού της Καλαμάτας, του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, υπογράμμισε: «Γνωρίζω την δυναμική του ΟΦΗ και γι' αυτό και ήρθα στην ομάδα. Είχα κάποιες προτάσεις ομάδες της Σούπερ Λίγκα, αλλά επέλεξα τον ΟΦΗ γιατί ξέρω πως η φυσική του θέση είναι να βρίσκεται στην μεγαλύτερη κατηγορία. Ξέρω κάποια παιδιά στην ομάδα και γνωρίζω τον ΟΦΗ, καθώς τον αντιμετώπισα και πέρσι. Πιστεύω πως με την βοήθεια όλων θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».
Καλή επιτυχία στον Αρη, ένα "αξιόπιστο αμυντικό εργαλείο" που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της οπισθοφυλακής και που είναι τιμή μας να κατάγεται από την Μεσσηνία!