Weather - Καιρός

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Οι ...δικηγόροι θα "παλέψουν" για την άνοδο!

Δικηγόρος μπροστάρης και στον Αστέρα Αμαλιάδας...
Ανακατατάξεις έφερε η...τεσσάρα που εισέπραξε πριν λίγες ημέρες από την ομάδα της Καλαμάτας στο Δημ.Στάδιο της πόλης μας στην ομάδα της Ηλείας! Από σήμερα στο διοικητικό "τιμόνι" μπήκε επικεφαλής ο Αντώνης Πατρινός που είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος του Αστέρα. Ο γνωστός δικηγόρος της Αμαλιάδας αναλαμβάνει τις τύχες του ιστορικού σωματείου σε μια κρίσιμη στιγμή, δίνοντας τη λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που είχε προκύψει μετά την αποχώρηση από τον προεδρικό θώκο της κ. Ρούλας Παπαδάτου - Γκουβίτσα (φωτο), που είχε διαθέσει μέχρι το τέλος του 2010 περίπου 100.000 ευρώ και ο σύζυγός της Δημήτρης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο κ. Πατρινός αναλαμβάνει παράλληλα την ευθύνη να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο της προκατόχου του και να διατηρήσει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο την ομάδα, η οποία διατηρεί ακόμα κάποιες ελπίδες (ελάχιστες αφού η Καλαμάτα που είναι στην κορυφή με σημαντική διαφορά, θα χάσει την άνοδο ΜΟΝΟ αν ... τιμωρηθεί) για άνοδο στη Γ’ Εθνική. Πέραν του κ. Πατρινού στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο μετέχουν ακόμα έντεκα άτομα.
Η νέα διοίκηση έπιασε αμέσως δουλειά και χθες είχε συνάντηση με τους παίκτες, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα που έχει προκύψει, μετά την πρότασή της για περικοπή των μισθών. Η πρώτη επαφή να υπενθυμίσουμε ότι είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα, οπότε και οι διοικητικές αλλαγές ήταν εν εξελίξει. Η διοίκηση συζήτησε, λοιπόν, χθες με κάθε παίκτη ξεχωριστά κι άκουσε και την δική τους πλευρά, ενώ θα αποφασίσει εντός των ημερών το τι μέλλει γενέσθαι με τον καθένα.
Επιστρέφει στο γήπεδό του
Και ενώ τα διοικητικά διευθετήθηκαν, στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Θοδωρής Ανδριόπουλος προετοίμασε χθες τους παίκτες του στο γήπεδο των Καλυβίων ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με το Ζαβλάνι, στην πρεμιέρα του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής. Το ευχάριστο σύμφωνα με το ioniansports, για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του το Σταύρο Γκέρτσο, που εξέτισε την ποινή του, ενώ η ομάδα του θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στο «σπίτι» της, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει και τη στήριξη των φίλων της στην προσπάθειά της για νίκη.