Weather - Καιρός

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο Τζιμπούρ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

"Τρομοκράτης με  τα κόκκινα"!!!!
Ο Αλγερινός επιθετικός χαρακτήρισε μεγάλο βήμα στην καριέρα του την μεταγραφή του στους "ερυθρολεύκους" και δεν άργησε να μιλήσει για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Πρωτάθλημα είναι το πρώτο που ζητά ο Τζιμπούρ και έπειτα ανυπομονεί για την συμμετοχή του στο Champions League.

Από τις πρώτες κιόλας δηλώσεις, ο 26χρονος σέντερ φορ μοιάζει αποφασισμένος να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν και του έδωσαν την ευκαιρία να φορέσει τα "ερυθρόλευκα", ενώ τα όνειρά του δεν φαίνεται να τελειώνουν στους 6 μήνες. Το όνειρο του Champions League, μαρτυρά μια σιγουριά πως θα καταφέρει να πείσει πως αξίζει να μείνει γι' άλλα δύο χρόνια και συνάμα τις προσωπικές του προσδοκίες.
"Είμαι χαρούμενος που έχω υπογράψει σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Στόχος μου είναι το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο την παρουσία μου στην ομάδα. Του χρόνου θέλω να ευχαριστηθώ αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ στο Καραϊσκάκη", δήλωσε για τους στόχους του με την ομάδα του Πειραιά, φανερώνοντας την δίψα του για νέα αρχή γεμάτη τίτλους και δόξα.

Όσο για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει πολλούς επιθετικούς (Μιραλάς, Πάντελιτς, Νέμεθ), αυτό δεν φαίνεται να προβληματίζει τον Αλγερρινό που μιλά για την μεγάλη του ευκαιρία να δείξει πως αξίζει: "Σκέφτομαι θετικά. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω στις δυνατότητές μου. Ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου και ήθελα να αγωνιστώ πάντα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό".
Λίγα λεπτά αργότερα, η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ, επισημοποιώντας έτσι το μεταγραφικό "μπαμ" του Γενάρη: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια".
Το 10 το καλό!
Όσο για τον αριθμό που θα φορά στην πλάτη της φανέλας του Ολυμπιακού, ο Ραφίκ Τζιμπούρ; Δεν είναι άλλος από το 10! Ένα νούμερο γεμάτο ιστορία, που τις περισσότερες φορές παίρνουν παίκτες με ποιότητα και αγαπητοί στον κόσμο.
Το "10" στον Ολυμπιακό είχε μείνει... ορφανό από τον Σεπτέμβρη όταν και ο Ντιόγκο δόθηκε δανεικός στην Βραζιλία, όμως πλέον θα έχει ιδιοκτήτη. Ο Τζιμπούρ θα φορά το νούμερο που είχε και στην ΑΕΚ, όμως αυτό λίγη σημασία έχει. Αυτό που μετρά είναι να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν. Το μόνο σίγουρο, είναι πως φαίνεται να έχει όρεξη και φιλοδοξίες. Ο χρόνος θα δείξει...
Για την ΑΕΚ ήταν "ακριβός", για τον Ολυμπιακό "καλός και ...φτηνός"!