Weather - Καιρός

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

O Aντώνης Σαμαράς στη Μεσσηνία


ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΧΤΕΣ Η ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ» - ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ


«Αντίο» με καθαρές εξηγήσεις!


ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΝΟΥ – M.V.P. Ο ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ



Με απόλυτη αξιοπρέπεια, κατανόηση και καθαρές κουβέντες, όπως ακριβώς αρμόζει στα μέλη της ιστορικής ομάδας της πόλης μας, έπεσε χτες το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ, η αυλαία των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα δέχτηκε στο γραφείο του την πλειοψηφία των παικτών της ομάδας, αφού έληξαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της "Μαύρης Θύελλας" και αρχίζει η πολυπόθητη καλοκαιρινή άδεια. Η συνάντηση αποχώρησης των παικτών με τον Γιώργο Γρηγορόπουλο διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, έντονης συγκίνησης θα λέγαμε, αφού οι χαρές ήταν έντονες όλη τη σεζόν και οι δυσκολίες ενώνουν, με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ να δηλώνει: "Θέλω για άλλη μια φορά να συγχαρώ τους παίκτες που είχα την τιμή να συνεργαστώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε και παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίσαμε λόγω της οικονομικής κρίσης, ήταν απόλυτα επιτυχημένη».«Σας ευχαριστώ και σας συγχαίρω»Και συνέχισε: «Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία με όλους αν και περάσαμε από χίλια κύματα και ειλικρινά μένω έκπληκτος για την ποιότητα του χαρακτήρα τους και την άψογη συμπεριφορά τους ακόμα και σήμερα τελευταία ημέρα. Σας ευχαριστώ για την προσφορά σας γιατί καταφέραμε όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο μας και σας συγχαίρω για άλλη μια φορά». Βέβαια, τα συμβόλαια των παικτών, τυπικά λήγουν στις 30/6/09 και τα παιδιά αποχώρησαν από το Γραφείο λαμβάνοντας ένα μικρό έναντι – κι αφού υπήρξε μια στιγμιαία ένταση λόγω κακής συνεννόησης αλλά το θέμα λύθηκε αμέσως - και την διαβεβαίωση εκ μέρους της ΠΑΕ, ότι μέχρι τη λήξη του συμβολαίου τους θα έχει καλύψει η ομάδα τις υποχρεώσεις. Η πόρτα της "Μαύρης Θύελλας" είναι πάντοτε ανοικτή για ποιοτικούς παίκτες και ανθρώπους.«Αρχές Ιουλίου ξεκινάμε» Και κατέληξε: «Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία και πιστεύω να είμαστε έτοιμοι για μια πολύ καλή σεζόν". Κι αν δεν χαθεί το πολύτιμο έδαφος της προετοιμασίας και έρθουν εγκαίρως οι παίκτες (θυμίζουμε ότι ο Ιβαν Τάσιτς, που δέχτηκε πρόταση από τον Πανσερραϊκό, πέρσι ήρθε στις 8/9 και στις 14/9 έπαιξε στη Μεσσήνη με τον Διαγόρα...) όλα θα είναι καλύτερα. Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν θα γίνουν και απαιτείται η υποστήριξη του κόσμου. Οι παίκτες που συναντήθηκαν χτες με τον Πρόεδρο, παρουσία του Γενικού αρχηγού Βασίλη Μαλαφέκα είναι οι: Χάρης Μπριλάκης (σήμερα έχει συνάντηση με ανθρώπους του Διαγόρα για να συνεχίσει στη Ρόδο την καριέρα του), Αλέκος Δέδες, Νίκος Πουρτουλίδης (τον διεκδικούν 2 ομάδες, μια των Αθηνών και μια από Βόρεια Ελλάδα), Μανώλης Σπυριδάκης (θα μιλήσει με τη Δόξα Δράμας), Γιώργος Καλομοίρης (παντρεύεται στο τέλος Ιουνίου), Βασίλης Σκαρλάτος, Γιώργος Κάκος (θα μιλήσει με τη Δόξα Δράμας και τη Δόξα Κρανούλας), Χρήστος Μανιάτης (θέλει να μείνει) και Νίκος Πλάτανος. Τέλος, ο Πάντος Τζανετάκος που θα μιλήσει με τον Πρόεδρο την Τρίτη, δέχτηκε πρόταση να αγωνιστεί στον Εθνικό.


«Κλείνει» και ο Μπένος


Την ερχόμενη εβδομάδα θα περάσουν από τα γραφεία και οι υπόλοιποι παίκτες και αυτοί που επιλέχτηκαν από το τεχνικό τημ στις δοκιμές που ολοκληρώθηκαν προχθές στο προπονητήριο, αφού η ΠΑΕ θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ερασιτεχνική ομάδα και στις υποδομές. Μέχρι την Τετάρτη θα έχει προχωρήσει και η διαδικασία της συνέχισης της συνεργασίας με τον Γιώργο Μπένο για να έχει ο 45χρονος τεχνικός όλο τον Ιούνιο για να καταστρώσει τα σχέδια της νέας χρονιάς (μεταγραφές, προετοιμασία κλπ). Η επιτυχημένη παρουσία του Μελιγαλαίου τεχνικού στον πάγκο της «Μαύρης Θύελλας» άνοιξε την όρεξη και ακούστηκε το όνομά του και στον Αστέρα Τρίπολης.


MVP ο «Πούρτου»


Αναχώρησε χτες για την Καβάλα ο Νίκος Πουρτουλίδης ο οποίος στην ψηφοφορία που διενήργησε η «Φ» για 12 ημέρες, αναδείχτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας για τη χρονιά που πέρασε! Ο «Πούρτου» μας δήλωσε χτες, την ώρα που υπέγραφε την φανέλα του που θα παραλάβει ο νικητής της ψηφοφορίας: «Φεύγω από την ομάδα έχοντας πολύ καλές αναμνήσεις. Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, αλλά κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και συγκεντρώσαμε 43 βαθμούς και μείναμε εγκαίρως στην κατηγορία. Μακάρι να λυθούν τα προβλήματα στην ομάδα και να ξέρει ο κόσμος της ομάδας, που τον ευχαριστώ για όλα και για την ανάδειξή μου ως MVP, ότι δεν κλείνω την πόρτα σε μια πρόταση της ομάδας και στον Πρόεδρο και θα την έχω πρώτη επιλογή»!


Στην πόλη ο Αντώνης Σαμαράς



Με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του Υπουργού Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά και τον Υφ.Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη στην πόλη μας, σήμερα και αύριο, ο Γιώργος Γρηγορόπουλος θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να συναντήσει την πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού, να τους ενημερώσει για το τέλμα που έχει περιέλθει η ομάδα λόγω των οφειλομένων χρημάτων από την διοργανώτρια και υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Μεσσήνιος Υπουργός με τη δυναμική παρέμβασή του θα ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα της «Μαύρης Θύελλας» που θα την βοηθήσει σημαντικά για τη δύσκολη συνέχεια...