Weather - Καιρός

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009


ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ» ΕΠΕΛΕΞΕ 15 ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
Τέλος δοκιμών, αρχές αποχαιρετισμών!
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ

Έφτασε αισιώς η τελευταία ημέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα της «Μαύρης Θύελλας», αφού χτες έγινε η τελευταία προπόνηση και σήμερα αναμένεται να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να οριστικοποιηθεί και να καθοριστεί ο τρόπος διεκπεραίωσης των οικονομικών ζητημάτων. Κι έτσι πέφτει η αυλαία μιας πραγματικά δύσκολης χρονιάς, που ολοκληρώθηκε με τη συγκομιδή 43 πόντων που έφεραν στη μέση της βαθμολογίας την ομάδα μας και εξασφάλισε την παραμονή από το Πάσχα! Μια χρονιά πραγματική δοκιμασία, που τα είχε όλα: νίκες, ήττες, πίκρες, χαρές, γκρίνιες, απεργίες και αποχές αλλά είχε και ανθρώπους άξιους να βρίσκονται στην ομάδα και να την υπηρετούν κάτω από αντίξοες συνθήκες με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τηρουμένων των αναλογιών. Η σημερινή ημέρα θα είναι δύσκολη, αφού θα ακολουθήσουν αποχαιρετισμοί και αποχωρήσεις, οριστικές ή προσωρινές λόγω θέρους, και είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι τους ανθρώπους που μαζί – ο καθένας από το πόστο του- ολοκληρώσατε μια χρονιά και επήλθε ένα «δέσιμο»... Και τα παιδιά που φόρεσαν τη φανέλα της «Μαύρης Θύελλας», άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, έδωσε ό,τι καλύτερο είχε και μπορούσε και οι παίκτες αν και επαγγελματίες, έχουν αποδείξει ότι αγαπάνε την ομάδα μας και την πόλη μας!


Επιλέχτηκαν 15 ταλέντα


Ολοκληρώθηκαν χτες το απόγευμα οι δοκιμές νέων ποδοσφαιριστών, που ξεκίνησαν από την περασμένη Παρασκευή, στις εγκαταστάσεις της Καλαμάτας. Συνολικά βρέθηκαν στη Νέα είσοδο 53 νέα παιδιά, με όρεξη και πάθος, για να φορέσουν την "μελανόλευκη" φανέλα. Από αυτά, το τεχνικό τημ επέλεξε 15 παίκτες (10 Μεσσήνιους και 5 εκτός Νομού) και την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφτούν τα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτα και θα συζητήσουν με τον Πρόεδρο τις λεπτομέρειες της ένταξής τους στο ρόστερ της ομάδας (τόσο για την ερασιτεχνική όσο και την πρώτη ομάδα). Επίσης, χτες ήταν η τελευταία ημέρα των προπονήσεων της ομάδας της "Μαύρης Θύελλας" και ο Γιώργος Μπένος χρησιμοποίησε στο "διπλό" τους Πουρτουλίδη, Κάκο, Σκαρλάτο, Ηλιόπουλο, Σπανό και Νίκο Πλάτανο.


Μεταγραφές και προετοιμασία


Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ήδη ανακοινώσει ότι στόχος της ομάδας είναι να ξεκινήσει την προετοιμασία στις 10/7. Πρώτο μέλημα είναι να «κλείσει» τον Γιώργο Μπένο και να επεκτείνουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, παρά τα αντιθέτως γραφόμενα. Ο Γ.Γρηγορόπουλος εμπιστεύτηκε σε μια δύσκολη στιγμή το «τιμόνι» της ομάδας σε ένα γνήσιο «δικό μας» παιδί κι αυτός τα κατάφερε. Η λίστα Μπένου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και περιλαμβάνει και «στόχους». Θα μείνει κι ο κορμός από τη φετινή ομάδα και θα γίνουν μερικές χρήσιμες και απαραίτητες προσθήκες. Ο Χάρης Μπριλάκης βρίσκεται κοντά στον Διαγόρα αν και έχουν ενδιαφερθεί άλλες 3 ομάδες. Κι άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν δεχτεί προτάσεις, δίνουν προβάδισμα όμως στην Καλαμάτα, κι αυτό λεει πολλά... Σχετικά με την «εικόνα διάλυσης» και το «κύμα προσφυγών» που κάποιοι λένε, σήμερα θα τοποθετηθεί ο Πρόεδρος που χτες μετέβη στην Αθήνα.