Weather - Καιρός

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009


Αρχίζουν σήμερα οι δοκιμές
Χτες, λόγω πένθους δεν υπήρξε καμία αγωνιστική δραστηριότητα, αλλά την Παρασκευή ο Γιώργος Μπένος προγραμμάτισε την προπόνηση όσων παικτών βρίσκονται ακόμα στη πόλη μας, για σήμερα στις 15:30. Αρκετοί παίκτες έχουν πάρει ολιγοήμερη άδεια για να μεταβούν στα σπίτια τους για κάποιες εκκρεμότητες και αναμένουν την ειδοποίηση από τον Πρόεδρο για να συζητήσουν για το μέλλον. Αργότερα σήμερα, στις 17:30 στη Νέα είσοδο θα ξεκινήσουν οι δοκιμές νέων ποδοσφαιριστών, όπως είχε ανακοινωθεί από την ΠΑΕ πριν έξι ημέρες. Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος προσερχόμενοι στο προπονητήριο (πίσω από την Dimo Hellas) για να λάβουν αθλητικό εξοπλισμό. Οι δοκιμές θα γίνουν υπό την επίβλεψη του Γιώργου Μπένου, του γενικού αρχηγού Βασίλη Μαλαφέκα και του γυμναστή της ομάδας Μιχάλη Φασουλή και θα διαρκέσουν οκτώ ημέρες. Πληροφορίες δίνονται στο 27210 94000.


Νέος «επενδυτής»: Κώστας Μακρής!
Μπορεί ο Κώστας Μακρής να έχει αποχωρήσει από την Παναχαϊκή, αφού «τα έσπασε» με τον Αλέξη Κούγια, όμως, συνεχίζει να βρίσκεται εκουσίως ή ακούσια στην ...επικαιρότητα! Την περασμένη εβδομάδα ο Ελληνοαστραλός επιχειρηματίας βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή, όπου η ομώνυμη ομάδα τον τίμησε σε εορταστικές εκδηλώσεις του σωματείου του Χολαργού. Εκεί τόνισε για μια ακόμη φορά πως «δεν πρόκειται για ένα χρόνο να ασχοληθώ με καμία ομάδα, παρά το γεγονός πως δέχομαι σωρηδόν προτάσεις». Χθες, όμως, ο ίδιος αποκάλυψε σε φιλικό του πρόσωπο πως τη Δευτέρα θα δώσει το παρών στη φιέστα του Παναιγιαλείου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, όπου θα παίξει φιλικό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, η αιγιώτικη διοίκηση θα τιμήσει τον πρώην μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής Κώστα Μακρή, όπως επίσης και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νίκο Πατέρα... Η κίνηση αυτή ευχαρίστησε πολύ τον Κώστα Μακρή και δέχθηκε με χαρά να παραβρεθεί στη γιορτή της αιγιώτικης ομάδας, όμως τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως θα εμπλακεί στα διοικητικά των «μελανολεύκων». Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας έχει στα άμεσα σχέδιά του, την ερχόμενη Τρίτη, να παραθέσει συνέντευξη Τύπου. Εκεί θα αναλύσει τους λόγους που αποχώρησε από την Παναχαϊκή και όχι μόνο, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Πατρών. Πληροφορηθείς ο Γ.Γρηγορόπουλος για το «ενδιαφέρον του Μακρή για την Καλαμάτα», τόνισε: «Εχω πει δημοσίως ότι αναμένω μέχρι τις 31/5 τους υποψήφιους αγοραστές-επενδυτές. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Αν λοιπόν θέλει ο κ.Μακρής, με το καλό να έρθει στο γραφείο μου να συζητήσουμε».


Μαρσελίνιο: «Μακάρι να γυρίσω στην Καλαμάτα»!
Μετά από 5,5 μήνες εξαιρετικής παρουσίας και προσφοράς στην ομάδα της Καλαμάτας, ήρθε σήμερα η ολοκλήρωση του δανεισμού του σούπερ Βραζιλιάνου, του 22χρονου Μαρσελίνιο Λέιτε Περέιρα Λέιτε! Ο «Μάρτσι» όπως τον βάφτισε ο Μπένος, αγωνίστηκε σε 14 αγώνες βασικός, συνολικά για 1.124’, πέτυχε 6 υπέροχα γκολ, πήρε 2 κίτρινες κάρτες και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους της ομάδας. Μάλιστα, στη κοπή της πίτας τους, τα “Bulldogs” του είχαν δωρίσει το κασκόλ της ομάδας και τον σεβάστηκαν για την αξία και το ήθος του ΟΛΟΙ. Και στο τέλος, τον παραδέχτηκαν ακόμα και αυτοί (οι λίγοι) που .... βιάστηκαν και τον ειρωνεύτηκαν για την παρουσία του στη «Μαύρη Θύελλα», αφού νόμιζαν ότι είναι παίκτης β’ διαλογής και «παγκίτης της Ξάνθης», μιας ομάδας που ξέρει να επιλέγει Λατίνους παίκτες... Ο μικρόσωμος δαιμόνιος Βραζιλιάνος, με το λαμπρό μέλλον, αναχωρεί σήμερα το πρωί για την Ξάνθη, για να λάβει το πρόγραμμα της προετοιμασίας και στη συνέχεια θα μεταβεί στη χώρα του. Χτες, μας δήλωσε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου τον αποχαιρέτησε ο Πρόεδρος: «Φεύγω γεμάτος θετικά συναισθήματα και αναμνήσεις από την Καλαμάτα! Πέρασα υπέροχα και νομίζω ότι βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα στους στόχους της. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τον προπονητή μου κ.Μπένο, όλους τους συμπαίκτες μου που είναι καλοί παίκτες και καλά παιδιά και όλους τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά περισσότερο τον κόσμο της ομάδας. Μακάρι να ξαναγυρίσω στην Καλαμάτα... Θα είναι η πρώτη μου επιλογή! Καλό καλοκαίρι και σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου»! Ο Μαρσελίνιο έχει άλλα τρια χρόνια συμβόλαιο με την Σκόντα Ξάνθη κι αν δεν «χωράει» στα σχέδια της ακριτικής ομάδας για τη νέα χρονιά, ίσως τον ξαναδούμε με την «μελανόλευκη», αφού είναι ένας πολύτιμος παίκτης, «πολυτέλεια» για τη Β’ εθνική που μας πρόσφερε γκολ, θέαμα και ουσία. Σε ευχαριστούμε Μάρτσι!