Weather - Καιρός

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ»
«Κάποιοι από εσάς θα είναι οι αυριανοί παίκτες της «Μαύρης Θύελλας»
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κάτι φαίνεται επιτέλους να αλλάζει - προς την σωστή κατεύθυνση - στις τάξεις της «Μαύρης Θύελλας» και σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΕ, χτες στο γήπεδο, «αργήσαμε να δώσουμε βάρος στις υποδομές και να κάνουμε περισσότερες δοκιμές με στόχο να αναδείξουμε νέους παίκτες». Κι ο Νομός μας διαθέτει μια πολύ καλή ποδοσφαιρική «πάστα» παικτών που με ΔΟΥΛΕΙΑ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ έχουν όλες τις περγαμηνές να δοξάσουν τη φανέλα, όπως έκαναν στο παρελθόν «δικά μας» παιδιά. Αν λοιπόν καταφέρει να διατηρήσει τον «κορμό» της πολύ καλής υπάρχουσας ομάδας, που έδειξε την αξία της και την προοπτική της, στο δεύτερο γύρο, με τους Βασίλη Μαλαφέκα, Γιώργο Μπένο και Μιχάλη Φασουλή στο Μεσσηνιακό τεχνικό επιτελείο, κι αν γίνουν 4-5 καλές προσθήκες σε θέσεις που η ομάδα «υστερεί», τότε η «Μαύρη Θύελλα» θα έχει βάλει τις βάσεις για την επάνοδο στη Σούπερ Λίγκ.


41 οι υποδοκιμή παίκτες!

Την τελευταία εβδομάδα της αγωνιστικής δράσης διανύουμε στην ομάδα της Καλαμάτας και χτες, παρά την αφόρητη ζέστη, αφού η θερμοκρασία στην πόλη ξεπέρασε τους 34 βαθμούς, στο προπονητήριο στη νέα είσοδο οι παίκτες του Γιώργου Μπένου προπονήθηκαν για 70’ κυρίως με ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και συνεχίστηκαν οι δοκιμές νέων ποδοσφαιριστών. Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού τα ρούχα προπόνησης της «Μαύρης Θύελλας» φόρεσαν 41 ποδοσφαιριστές! Την Παρασκευή είχαν έρθει 20 και χτες άλλοι 21 και αγωνίστηκαν σε 4 ημίχρονα των 35’ υπό την επίβλεψη, τόσο του προπονητικού τημ αλλά και του Προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Γρηγορόπουλου, που τους υποδέχτηκε και τους τόνισε πριν την έναρξη τηςπροπόνησης:

«Θα κρατήσουμε τους καλύτερους»
«Σας ευχαριστώ που ήρθατε στο γήπεδο της ομάδας για να φορέσετε την βαριά φανέλα της και να δοκιμαστείτε. Η επιλογή σας ήταν εξαιρετική και να ξέρετε ότι θέλουμε να επιλέξουμε τους καλύτερους με αξιοκρατία και πάντοτε σκεπτόμενοι το όφελος της «Μαύρης Θύελλας». Υπάρχει η επιθυμία μας να κάνουμε ένα «άνοιγμα» στην τοπική ποδοσφαιρική αγορά και να στελεχώσουμε την ομάδα με παίκτες Μεσσήνιους. Το προπονητικό τημ είναι εδώ, είναι έμπειρο και θα κάνει ό,τι το καλύτερο για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από εσάς, στις αρχές Ιουλίου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία, θα είναι ξανά εδώ για να παίξουν τόσο με τη μεγάλη ομάδα, όσο και με την ερασιτεχνική ομάδα των Νέων που θα δώσουμε βαρύτητα, θα την «χτίσουμε» από την αρχή και θα είναι αξιόμαχη τη νέα χρονιά. Σκοπεύουμε να τοποθετήσουμε άμεσα ανθρώπους που θα την βοηθήσουν όπως οι κύριοι Νικητέας, Χουλιάρας και Δεδούσης. Ευχαριστώ και τους Μεσσήνιους προπονητές που στηρίζουν την προσπάθειά μας και βρίσκονται σήμερα εδώ».

Η λίστα των δοκιμαζόμενων

Οι δοκιμές θα συνεχιστούν σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη στις 17:30 στη νέα είσοδο, καθώς και οι προπονήσεις της ομάδας, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι στη πόλη και ακολουθούν το πρόγραμμα του Γ.Μπένου. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν εμφανιστεί ως σήμερα για δοκιμές είναι οι: Αρβανίτης (Ηρακλής Καλαμάτας), Κωστρένι (Δόξα Καλ.), Ντόκος, Τζανετέας (Ομόνοια), Χρ. Κλουβάτος, Θ. Κλουβάτος (Σπερχογεία), Σιγκόπουλος (Ένωση Κυψέλης), Μάρσης (ΑΕ Σπάρτης), Β. Δημητρίου, Π. Δημητρίου, Μπαρούνης (ΑΕΚ Καλαμάτας), Κωστόπουλος (Χώρα), Ρουσιάς, Κανελλόπουλος, Στρατής (Εθνικός Μελιγαλά), Κοζομπόλης (Πατίστα), Πετρόπουλος (Αίαντας), Εμμανουήλ (Αναγέννηση Παραλίας), Πάππος (Αστέρας Ιτέας) και Βαβαρούτσος. Οι παίκτες που ήρθαν χτες: Μπέριος Θ. (Θήβα), Δημάκος Δ. (Θήβα), Κορμπής Κ. (Πεταλίδι), Κορμπής Δ. (Πεταλίδι), Βαγγίλι Ολτιον (Αναγέννηση), Χρονόπουλος Ευ. (Πεταλίδι), Χρονόπουλος Ανδ. (Πεταλίδι), Σεφέρας Αλ. (Χανδριναϊκός), Αντωνόπουλος Δ. (Λειβαδιά), Πετρόπουλος Αλ. (Ηλυσιακός), Γεωργομήτρος (ΑΕΚ Καλαμάτας), Πατσιώτης Ν. (Πάμισος), Γιαννόπουλος Κ. (Βαλύρα), Μαρινόπουλος (Βαλύρα), Λούγκας Αντ. (Ηρακλής), Δημητρίου Β. (Εν.Σωμ. Καλαμάτας), Δημητρίου Δ. (Εν.Σωμ.Καλαμάτας), Νικολόπουλος Δ. (Πύλος), Θεοδωρακόπουλος Σ. (ΑΕΚ Καλαμάτας), Αλεξανδρόπουλος Κλ. (Φαραί) και ο Γεωργιόπουλος Θ. (Μιλτιάδης).

Θα τους κρατήσει!

Στο φλέγον θέμα της οικονομικής κατάστασης, ο Γιώργος Γρηγορόπουλος ήδη έχει ξεκινήσει ανεπίσημα τις επαφές με τους πάρχοντες παίκτες. Χτες ένα απροσδόκητο έξοδο σε πρώην παίκτη «χάλασε τα σχέδιά του» αφού θέλει να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες και να τους κρατήσει, πλην αυτών, που δεν είναι περισσότεροι από 4 που θα πάνε σε άλλες ομάδες, αφού ήδη έχουν δεχτεί προτάσεις. Ο Πρόεδρος δεν ξεχνά την προσφορά τους και θέλει να ξεκινήσει η ομάδα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου την προετοιμασία της και να αποφύγει το περσινό «μαρτύριο» της αβεβαιότητας και της καθυστέρησης. Ήδη, μάλιστα, ο Μαρσελίνιο, ο Ιβαν Τάσιτς, ο Γιώργος Καλομοίρης, ο Αλέκος Δέδες, ο Χρήστος Μανιάτης και άλλα παιδιά έχουν δηλώσει ότι «πρώτη επιλογή» είναι η «Μαύρη Θύελλα». Και κακά τα ψέμματα, αν ο Πρόεδρος εμφανιστεί «έτοιμος και εύρωστος» στα ραντεβού του, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα φύγει από την ομάδα! Μόνο οι έχοντες προσωπικό ή οικογενειακό πρόβλημα. Γιατί η ομάδα είναι ενωμένη, οι δυσκολίες έφεραν πιο κοντά τα παιδιά και η νέα χρονιά αποτελεί ΠΡΟΚΛΗΣΗ για όλους. Στο θέμα των επενδυτών, η διορία λήγει στις 31/5 και ο Πρόεδρος είπε χτες: «Ακόμα δεν έχει έρθει κάποιος. Περιμένουμε, αλλά σχεδιάζουμε ταυτόχρονα».