Weather - Καιρός

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΗΜ

Κρίσιμο διήμερο για νέους και ....παλιούς
ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ


Μόλις 48 ώρες έμειναν για να ολοκληρωθούν και τυπικά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της «Μαύρης Θύελλας», αφού βρισκόμαστε στα τελειώματα τόσο των δοκιμών όσο και τον προπονήσεων της πρώτης ομάδας, αλλά εκπνέει και η προθεσμία που έθεσε ο Πρόεδρος για τους υποψήφιους επενδυτές. Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος θα έχει πολύ δουλειά μπροστά του, αφού θα πρέπει να δει όλους τους παίκτες στο γραφείο του, αφού εκτός των Τάσιτς και Μαρσελίνιο και του Αντώνη Κωνσταντόπουλου που ορκίζεται σήμερα στην Τρίπολη, όλοι βρίσκονται στην πόλη και περιμένουν το κρίσιμο ραντεβού. Ήδη αρκετοί παίκτες έχουν δεκτεί επίσημα ή ανεπίσημα προτάσεις για να συνεχίσουν την καριέρα τους, αλλά πρώτη επιλογή έχουν την ομάδα που βοήθησαν να συλλέξει 43 πόντους και να αφήσει καλές εντυπώσεις. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που έχεουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να φύγουν από την ομάδα. Από την άλλη, ο Πρόεδρος δεν επιθυμεί να φύγουν με παράπονο οι παίκτες της σεζόν που πέρασε, αφού θέλει να τους δείξει ότι σέβεται και εκτιμά την προσφορά τους. Οι συχνές συζητήσεις μαζί τους έχουν ένα κοινό παρανομαστή: «Πρόεδρε εξασφάλισέ μας τη συμφωνία μας και εμείς μένουμε»! Όπως και να έχει η ομάδα στις 10 Ιουλίου το αργότερο θα ξεκινήσει προετοιμασία και δεν θα δούμε το φαινόμενο της παρουσίας ούτε 10 παικτών στο γήπεδο που «πληγώνει» τη φήμη και ματαιώνει τους μεγάλους στόχους της «Μαύρης Θύελλας». Η ομάδα έχει έναν πολύ καλό προπονητή, που ΜΠΟΡΕΙ να κρατήσει με τη δουλειά του και την προσωπικότητά του τους παίκτες που έχει στα πλάνα του, να «χτυπήσει λαβράκια» και να την έχει μοντάρει στις αρχές Σεπτέμβρη ιδανικά.

Καταλήγει σε παίκτες ο Μπένος

Συνεχίστηκαν και χτες στη νέα είσοδο οι δοκιμές νέων παικτών που επιθυμούν να ενταχτούν στις τάξεις της «Μαύρης Θύελλας» και προσήλθαν όσοι επέλεξε το τεχνικό τημ από τις πρώτες δοκιμές συν την ομάδα των ερασιτεχνών με τους Πιτσιλή, Διαμαντή, Τσιλιμίγκρα, Κυριόπουλο, Ντούζια, Τρανταφίρ, Φλέσσα, Μπουζαλά, Χριστόπουλο, Ιατρόπουλο και Γιαννακόπουλο. Κι όπως γράψαμε και χτες, η φανέλα της ιστορικής μας ομάδας θέλει ...ψυχή για να φορεθεί και να τιμηθεί, γιατί αντιπροσωπεύει έναν λαό που ξέρει και «διψάει» για ποδόσφαιρο και έχει γράψει σημαντικές σελίδες στην ποδοσφαιρική ιστορία και έχει αναδείξει ΜΕΓΑΛΑ ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στο πέρασμα του χρόνου. Και κάποιοι από αυτούς θα είναι εκείνοι που θα χειροκροτήσουμε στο άμεσο μέλλον. Ο Γιώργος Μπένος ήδη έχει βγάλει κάποια συμπεράσματα για τους παίκτες, έχει καταρτιστεί μια λίστα και σήμερα στις 17:30 στην τελευταία δοκιμή θα ανακοινώσει τις επιλογές του.