Weather - Καιρός

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009


ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΜΑΓΟΥΛΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
Σήμερα η ομάδα αποχαιρετά τον Τάσο
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ


Η σημερινή ημέρα, είναι μια δύσκολη και θλιβερή ημέρα αφού το πένθος έχει «σκεπάσει» την οικογένεια της Καλαμάτας αφού στη Μαγούλα του Δήμου Μελιγαλά στις 11 το πρωί, φίλοι, γνωστοί, συμπαίκτες και συγγενείς θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον αγαπητό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Τάσο Καλογερόπουλο, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης στα Πηγάδια Ταϋγέτου, όπου εργαζόταν. Ο τρόπος και οι συνθήκες του θανάτου του είναι το λιγότερο μπροστά στην οκτάχρονη προσφορά του στην «Μαύρη Θύελλα» και στον αδαμάντινο και ηθικό χαρακτήρα του, αλλά και στο 18χρονο παληκάρι που αφήνει πίσω. Εξυπακούεται ότι δεν θα υπάρξει καμία αγωνιστική δραστηριότητα και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα μεταβεί με το πούλμαν της ομάδας όπου θα αποτίσει φόρο τιμής, καταθέτοντας στεφάνι, σκεπάζοντας το φέρετρο με την αγαπημένη του φανέλλα της ομάδας και το λάβαρο της ιστορικής ομάδας μας... Ο Τασος Καλογερόπουλος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ Μελιγαλά και στη συνέχεια από το 1984-1993 αγωνίστηκε στην Καλαμάτα. Το 1993 η Καλαμάτα ανέβηκε στη Β’ εθνική, όμως δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του και πήγε στον Αθηναϊκό που ήταν στην Α’ εθνική και αγωνίστηκε για έναν χρόνο, με λίγες συμμετοχές. Γύρισε και αγωνίστηκε στον Αστέρα Βαλύρας στην Εράνη και στο Δώριο. Όλοι οι παλαίμαχοι είναι συντετριμένοι λόγω της απώλειας ενός εξαιρετικού ανθρώπου, μόλις 43 ετών. Ο Αντώνης Κουτρουμπής εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του Τάσου, τονίζοντας: «Είχαμε τα παιδιά μας στο νοσοκομείο Παίδων, δίπλα δίπλα. Εκείνη την ημέρα έπαιζε η Καλαμάτα, φύγαμε, πήγαμε στο γήπεδο, εκείνος έπαιξε και επιστρέψαμε στα παιδιά μας». Μαζί του έπαιξαν και ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μπένος αλλά και στενή σχέση είχε και ο γεν.αρχηγός Βασίλης Μαλαφέκας που είναι βαθύτατα στεναχωρημένος.


Δέδες: «Έφυγε ένας αγνός στρατιώτης»


Ο Αλέκος Δέδες, όταν ήταν πιτσιρικάς, τον πήρε από το χέρι ο Τάσος και τον πήγε στο γήπεδο. Χτες ο Μελιγαλαίος αμυντικός της ομάδας μας δήλωσε: «Είμαστε όλοι βαθιά στεναχωρημένοι γιατί έφυγε ένας στρατιώτης, ένα παληκάρι της ομάδας, που έπαιξε με όλους τους πιθανούς τραυματισμούς σφίγγοντας τα δόντια για την ομάδα! Ένα αγνό παιδί, μια ψυχούλα κι ένας καλός άνθρωπος, που έζησα μαζί του στις καλές κι ευυχισμένες στιγμές του έφυγε. Κουράγιο στους ανθρώπους που τον αγαπάνε». Στη κηδεία του το πρωί, αναμένεται να παρευρεθεί κι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος, που αναμένεται να επιστρέψει από την Αθήνα για τον λόγο αυτό. Από αύριο θα ξεκινήσει σειρά επαφών με τους παίκτες για την επίλυση των θεμάτων που εκκρεμούν.


Αύριο οι δοκιμές παικτών


Mετά το ρεπό της Τρίτης έγινε χτες στη νέα είσοδο ένα χαλάρωμα και ασκήσεις ενδυνάμωσης μέσα σε βαρύ κλίμα. Ο Γιώργος Μπένος μίλησε για 10’ με τους παίκτες και τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν. Όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι με την Κέρκυρα έκαναν ασκήσεις με μπάλα. Δεν συμμετείχε ο Σκόζα Γκεντιάν που επέστρεψε με βαρύ διάστρεμμα από την Κέρκυρα. Όλοι στην ομάδα έχουν επηρεαστεί από την απώλεια του 43χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τάσου Καλογερόπουλου που αγωνίστηκε για 8 χρόνια στη «Μαύρη Θύελλα» και ο Γιώργος Μπένος προγραμμάτισε την επόμενη προπόνηση για αύριο Παρασκευή στις 15:00. Την ίδια ημέρα στις 18:00 στη Νέα είσοδο θα ξεκινήσουν οι δοκιμές νέων ποδοσφαιριστών, όπως είχε ανακοινωθεί από την ΠΑΕ αλλά λόγω πένθους πήγε δυο μέρες πίσω. Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος προσερχόμενοι στο προπονητήριο (πίσω από την Dimo Hellas) στις 17:30 για να λάβουν αθλητικό εξοπλισμό. Οι δοκιμές θα γίνουν υπό την επίβλεψη του Γιώργου Μπένου, του γενικού αρχηγού Βασίλη Μαλαφέκα και του γυμναστή της ομάδας Μιχάλη Φασουλή και θα διαρκέσουν 8 ημέρες. Πληροφορίες δίνονται στο 27210 94000.