Weather - Καιρός

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Εμεινε ο Βασάρας... Γιαννόπουλος και Μπριάκος σε νέα πόστα...

"Συμπαίκτης" του Κύρου ο Τεροβίτσας...
Συγκατοίκηση Βασάρα - Τεροβίτσα στην κορυφή της ΚΕΔ αποφάσισε το ΔΣ της ΕΠΟ. Ο Βασάρας θα έχει πλέον ρόλο στον ορισμό και στις επιλογές των διαιτητών που θα μπαίνουν στους πίνακες. Αυτό σημαίνει ότι ο Τεροβίτσας αποκτά συμπαίκτη σε αρμοδιότητες που μέχρι πρόσφατα ήταν ΄θεσμικά μόνο δικές του. Επίσης ζητούμενο είναι πως θα συνεργατούν οι δυό τους και ποιού η απόφαση θα υπερτερεί σε περίπτωση διαφωνίας. Το μέλλον θα δείξει...
Ο Γιαννόπουλος, νέο πρόσωπο της ΚΕΔ θα ασχολείται με τους διαιτητές της Β' και Γ' Εθνικής και ο Μπριάκος με τους διαιτητές της Δ' Εθνικής.
Ο Τεροβίτσας, ο μόνος που παρέμεινε από την προηγούμενη ΚΕΔ, θα ασχολείται με τη Σούπερ Λίγκα.
Στο Καραϊσκάκη η Εθνική
"Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις:
Να διεξαχθούν στο γήπεδο Καραϊσκάκη οι αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την Λετονία (8/10/2010) και το Ισραήλ (12/10/2010), οι οποίοι εντάσσονται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.
Να διεξαχθεί στην Ελλάδα φιλικός αγώνας της Εθνικής Ανδρών με την Πολωνία στις 29/3/2011.
Να αντικατασταθούν από τους κ. Γιαννόπουλο, Μπριάκο οι κ. Παπαδάκος, Φινοκαλιώτης, οι οποίοι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Ο κ. Γιαννόπουλος αναλαμβάνει στην ΚΕΔ την ευθύνη της Β’ και Γ’ Εθνικής και ο κ. Μπριάκος της Δ’ Εθνικής.
Αρθρο 36 Κανονισμού Διαιτησίας
Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας έχει ισχυρό ενεργό ρόλο στους ορισμούς και την αξιολόγηση των διαιτητών και παρατηρητών, αποτελεί δε τον κυριότερο σύμβουλο της Κ.Ε.Δ. με τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
- Τον εφοδιασμό της Κ.Ε.Δ. για κάθε αγωνιστική ημέρα με τις βαθμολογίες και τις παρατηρήσεις για την απόδοση των διαιτητών και βοηθών.
- Την οργάνωση και διεξαγωγή των εθνικών σχολών παραγωγής διαιτητών.
- Την οργάνωση και διεξαγωγή των ετήσιων και περιοδικών σεμιναρίων διαιτητών και παρατηρητών.
- Τον σχεδιασμό, την οργάνωση και διεξαγωγή των προβλεπόμενων εξετάσεων για διαιτητές, παρατηρητές και εκπαιδευτές διαιτητών.
- Την αξιολόγηση και την απόδοση του έργου των εκπαιδευτών σε τριμηνιαία βάση.
- Τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό του έργου των μεντόρων-παρατηρητών."