Weather - Καιρός

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Με τον ίδιο Πρόεδρο...

ΕΠΑΕ: Όπως αναμενόταν, ξανά Καλογιάννης
Και...βαφτίσια!

Με την... σημαία της Βέροιας πλέον αντί για αυτήν της Κέρκυρας, ο Σπύρος Καλογιάννης επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΕΠ.
Στο πλευρό του Σπύρου Καλογιάννη, θα είναι ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιώς Νίκος Πηρούνιας (Α’ αντιπρόεδρος) και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης (Β’ αντιπρόεδρος) (και οι τρεις στην φωτό).
Παράλληλα εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2009-2010.
Η ανακοίνωση της ΕΕΠ Β’ και Γ’ Εθνικής αναφέρει:
"Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’, Γ’ Εθνικής Κατηγορίας επανεξελέγη ομόφωνα ο κ. Σπύρος Καλογιάννης. Πρώτος Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Ν. Πηρούνιας. Δεύτερος Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Γ. Χριστοβασίλης".
Νωρίτερα στη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2009-2010.
Στη Γενική Συνέλευση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, για την ανάδειξη δυο μελών στο Δ.Σ. και δυο στη Γ. Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’- Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξελέγησαν οι κ.κ. Καφέζας (ΠΑΕ ΠΑΟ Ρουφ) και Χρ.Ψέλλας (ΠΑΕ Ρόδος).
Στην αντίστοιχη Γενική Συνέλευση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, εκλέχθηκαν οι κ.κ. Μπαλάσας (ΠΑΕ Αναγέννηση Επανομής) και Στάϊκος (ΠΑΕ Ναυπακτιακός Αστέρας).
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες η ΕΕΠ Β’ και Γ’ Εθνικής σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ θα κάνουν μετονομασία στα πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα στα πρότυπα της Σούπερ Λίγκ, η Β’ Εθνική θα μετονομαστεί σε Λίγκα και η Γ’ Εθνική σε Λίγκα 2.