Weather - Καιρός

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Kαλαμάτα - ΠΑΟ Ρουφ 1-1

Συνεχίζει να μην κερδίζει αλλά ούτε να χάνει στην έδρα της η ομάδα της Καλαμάτα αφού και χτες στο Δημοτικό Στάδιο σε ένα κακό παιχνίδι σε έναν ακόμα χειρότερο αγωνιστικό χώρο, παραχώρησε την τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία της, 1-1 με τον ΠΑΟ Ρουφ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ' εθνικής. 
Η Καλαμάτα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι  παρουσία 500 θεατών έχοντας στην επίθεση τους Μπεγέτη και Αθανασόπουλο κυνηγώντας ένα γρήγορο γκολ που ποτέ δεν ήρθε, κυρίως από την επιπολαιότητα των παικτών της, την ελλιπέστατη τροφοδότηση της επίθεσης με ορθόδοξο τρόπο αλλά και από την κακή παρουσία του διαιτητικού τρίο από την Ηλεία που απέτυχε παταγωδώς στο έργο του. 
Οι φιλοξενούμενοι που δεν ήταν καλύτεροι και ήρθαν ταμπουρωμένοι στην άμυνα και παίζοντας με αντεπιθέσεις ήταν πιο τυχεροί και αποτελεσματικοί, και στο 47’ προηγήθηκαν 0-1 όταν ο Μανιάς βρήκε δίχτυα μετά από κάθετη πάσα του Μαρτίνου και με υποψία οφσαιντ...
Ο τραγικός βοηθός Παπαδόπουλος δέχτηκε αρκετά αντικείμενα για την απόφασή του και από το σημείο αυτό και μετά έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Μικρή μερίδα οπαδών της Καλαμάτας εντελώς αδικαιολόγητα έπεσε στην παγίδα των προκλήσεων και έδωσε αφορμή για ενδεχόμενη τιμωρία της ομάδας.
Η κόντρα αυτή μεταφέρθηκε και στην συνέντευξη τύπου των προπονητών με τον κόουτς του ΠΑΟ Ρουφ Δημήτρη Αρναούτη να δηλώνει απερίφραστα και απαράδεκτα για το άθλημα ότι την φιλοξενία της Καλαμάτας θα την ανταποδώσουν στο β’ γύρο ανοίγοντας βεντέτα…
Στο 55' στην πρώτη αλλαγή για την Καλαμάτα μπήκε ο Σπύρος Καρατζανίδης που αποδείχθηκε ο χρυσός σκόρερ του πρώτου γκολ στην Καλαμάτα που όμως δεν έφερε το τρίποντο αλλά την ισοπαλία. Το γκολ ήρθε από εύστοχη σέντρα του Δρούγα με τον Καρατζανίδη από κοντά να γράφει στο φινάλε του αγώνα το λυτρωτικό 1-1.