Weather - Καιρός

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Απόψε έχει... "σεντόνι"!


Τα ματς του CHAMPIONS LEAGUE απόψε

Η 2η αγωνιστική για τους ομίλους 5 έως 8 διεξάγεται το  βράδυ της Τρίτης, με την δράση να ξεκινά στις 19:00 στην Μόσχα με το Σπαρτάκ - Σέλτικ.




Η άλλη αναμέτρηση του 7ου ομίλου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα, με την Μπενφίκα να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο "Εστάντιο ντα Λουζ".Όλα τα ματς στην 1η μέρα της 2ης αγωνιστικής του Champions League ξεκινούν στις 21:45, εκτός από το Σπαρτάκ Μόσχας - Σέλτικ (19:00) και παρακάτω θα βρείτε χωριστή αναφορά στο κάθε ένα με πιθανές 11άδες.
Υπάρχει επίσης και το κανάλι που μπορείτε να δείτε Live τα ματς (σε όσα δεν αναφέρεται θα είναι στο "λεπτό προς λεπτό" του Novasports 4), αλλά βέβαια για την εξέλιξη όλων των αγώνων θα ενημερώνεστε και από το LIVE του Sport24.gr...

5ος όμιλος

Γιουβέντους - Σαχτάρ (Novasports 2)
Ο Μάσιμο Καρέρα, ο βοηθός δηλαδή του Αντόνιο Κόντε, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, με εξαίρεση τον Σιμόνε Πέπε που απουσιάζει καιρό, αλλά αναμένεται και αυτός σύντομα να είναι έτοιμος.
Ακόμη καλύτερα είναι τα δεδομένα για την Σαχτάρ, καθώς ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.
Η Σαχτάρ έχει 19 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ο Μχιταριάν 15 γκολ σε 13 ματς φέτος, ενώ η "Γιούβε" είναι για 45 ματς αήττητη στο πρωτάθλημα.
Οι πιθανές 11άδες
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3-5-2): Μπουφόν, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Μαρκίζιο, Λίχτσταϊνερ, Κουάντουο Ασαμόα, Μάτρι, Βούτσινιτς.
ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόβ, Ρατ, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σρνα, Στεπανένκο, Φερναντίνιο, Ουίλιαν, Ιλσίνιο, Λουίζ Αντριάνο, Μχιταριάν.
 

Νόρτζελαντ - Τσέλσι

Η Νόρτζελαντ κάνει εντός έδρας ντεμπούτο στο Champions League κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, μόνο που το ματς δεν γίνεται στο "σπίτι" της, αλλά στο "Πάρκεν" της Κοπεγχάγης.
"Νιώθουμε σαν στο σπίτι ματς στο Πάρκεν. Είναι το εθνικό στάδιο, έχουμε κάνει σπουδαία παιχνίδια εδώ, έχουμε σηκώσει δύο τρόπαια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα", τόνισε ο τεχνικός, Κάσπερ Χούλμαντ (photo παρακάτω), ο οποίος έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.
Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο από την άλλη δεν έχει τον τραυματία, Ντάνιελ Στάριτζ, ενώ πήρε μαζί τον Νταβίντ Λουίζ που δεν έπαιξε κόντρα στην Άρσεναλ λόγω τραυματισμού.
Οι πιθανές 11άδες
ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Χάνσεν, Πάρκχουρστ, Οκόρε, Ρούνιε, Μτίλινγκα, Στόκχολμ, Αντού, Κρίστενσεν, Λόρεντζεν, Τζόσουα Τζον, Μπέκμαν.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Γκάρι Κέιχιλ, Μπέρτραντ, Όμπι Μίκελ, Λάμπαρντ, Μάτα, Αζάρ, Οσκάρ, Τόρες.
 

6ος όμιλος


Βαλένθια - Λιλ  (Novasports 7)

Ο Αντίλ Ραμί είναι τιμωρημένος και ο Ρικάρντο Κόστα τραυματίας, έτσι παρτενέρ του Βίκτορ Ρουίθ στο κέντρο της άμυνας της Βαλένθια θα είναι ένας εκ των Αντόνιο Μπαραγκάν και Ντιέγκο Ντελγκάδο.
Δεν αποκλείεται πάντως να βρεθούν και οι δύο στην 11άδα, καθώς αν ο Ζοάο Περέιρα δεν κριθεί έτοιμος, τότε ο Μπαραγκάν θα παίξει δεξί μπακ και ο Ντελγκάδο στόπερ.
Λείπουν επίσης οι Αλμπέλδα και Πιάτι, αλλά επιστρέφει ο Γκάγκο, ενώ για την Λιλ "μάχη" δίνουν για να καταφέρουν να είναι έτοιμοι οι Μαρβέν Μαρτέν, Ριό Μαβουμπά και Σαλομόν Καλού.
Οι πιθανές 11άδες
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουΐτα, Ζοάο Περέιρα, Μπαραγκάν, Βίκτορ Ρουίθ, Αλί Σισοκό, Γκάγκο, Τίνο Κόστα, Φεγκουλί, Βιέρα, Ζόνας, Σολδάδο.
ΛΙΛ: Λαντρό, Μπεριά, Μπάσα, Σετζού, Ντιζν, Μαβουμπά, Πεντρετί, Γκουέγ, Ράιαν Μέντες, Παγέτ, Ρου.
 

ΜΠΑΤΕ - Μπάγερν

Η ΜΠΑΤΕ είναι 16 σερί ματς αήττητη, στην πρεμιέρα νίκησε με 3-1 την Λιλ μέσα στην Γαλλία, αγωνιστικά προβλήματα δεν έχει και ο τεχνικός της Μπάγερν, Γιουπ Χάινκες, την χαρακτήρισε φαβορί για την αναμέτρηση.
Από την άλλη ο Χάινκες δήλωσε πως πολύ δύσκολα θα παίξει ο Άριεν Ρόμπεν, ενώ νοκ-άουτ είναι οι Μάριο Γκόμεθ, Αλάμπα και Κοντέντο.
Η Μπάγερν έχει 9 νίκες σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και αν πάρει και την 10η νίκη θα κάνει ρεκόρ με το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της.
Οι πιθανές 11άδες
ΜΠΑΤΕ: Γκορμπούνοβ, Πολιάκοβ, Ράντκοβ, Σίμιτς, Μπορντάτσεβ, Παβλόβ, Λιχταρόβιτς, Βολόντκο, Ρενάν Μπρεσάν, Χλεμπ, Ροντιόνοβ.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπάντστουμπερ, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος, Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Μάντζουκιτς.
 

7ος όμιλος


Σπαρτάκ Μόσχας - Σέλτικ (Novasports 1 / 19:00)

Η αναμέτρηση στην Μόσχα θα ανοίξει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, καθώς η σέντρα θα γίνει στις 19:00.
Ο Ουνάι Έμερι έχασε λόγω τραυματισμού τον βασικό πορτιέρο, Αντρέι Ντίκαν, νοκ-άουτ είναι επίσης οι Πάρσιβλιουκ, Ρόμουλο και Ουέλινγκτον, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μακέεβ.
Ο Γιώργος Σαμαράς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, έτσι δεν αποκλείεται ο Νιλ Λένον να τον ξεκινήσει στην 11άδα, δίπλα στον φορμαρισμένο, Γκάρι Χούπερ.
Οι πιθανές 11άδες
ΣΠΑΡΤΑΚ: Πεσιακόβ, Ντμίτρι Κομπάροβ, Σούχι, Ινσαουράλδε, Κιρίλ Κομπάροβ, Σέλστρεμ, Ντε Ζέεουβ, ΜακΓκίτι, Μπιλιαλετντίνοβ, Άρι, Ντζιούμπα.
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Μάθιους, Λούστιγκ, Γουίλσον, Μουλγκρού, Βανιάμα, Μπράουν, Φόρεστ, Ισαγκίρε, Σαμαράς, Χούπερ.
 

Μπενφίκα - Μπαρτσελόνα (Novasports 1)

Η Μπενφίκα έχει 30 χρόνια να νικήσει ισπανική ομάδα, ενώ όπως και η Μπαρτσελόνα δεν έχει ακόμη φέτος γνωρίσει την ήττα.
Ο Λουιζάο είναι τιμωρημένος για δύο μήνες, ενώ τραυματίας είναι ο Όσκαρ Καρντόσο, έτσι θα ξεκινήσει ο Λίμα, ο οποίος στα δύο πρώτα του ματς με τους "αετούς" πέτυχε 3 γκολ.
Στην Μπαρτσελόνα νοκ-άουτ για δύο μήνες είναι ο Τιάγκο Αλκάνταρα, δύσκολα θα προλάβει ο Πικέ, ενώ περισσότερες πιθανότητες έχουν οι Πουγιόλ, Ινιέστα και Αντριάνο (όλοι προέρχονται από τραυματισμό).
Οι πιθανές 11άδες
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Γκαράι, Ζαρντέλ, Μελγκαρέχο, Ένσο Πέρες, Αϊμάρ, Σάλβιο, Γκαϊτάν, Ροντρίγκο, Λίμα.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Φάμπρεγκας, Μέσι, Βίγια.
 

8ος όμιλος


Κλουζ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Novasports 3)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από ήττα μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" από την Τότεναμ και πάει στην Ρουμανία για να πάει την 100ή της νίκη στο Champions League.
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον άφησε στην Αγγλία τους Σκόουλς, Γκιγκς και Κάρικ (ίωση οι 2 τελευταίοι), νοκ-άουτ είναι οι Βαλένσια, Βίντιτς, Φιλ Τζόουνς, Άσλεϊ Γιάνγκ και Σμόλινγκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Έβανς.
Για την Κλουζ επιστρέφει ο Μαφτέι που ήταν τιμωρημένος την 1η αγωνιστική, ενώ τραυματίες είναι οι Τσιπριάν Ντέακ, Άνταμ Βας, Μπακαρί Σαρέ, και Ρόνι.
Ο Παντελής Καπετάνος αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα, αλλά προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Δευτέρας και αναμένεται να είναι στην 11άδα.
Οι πιθανές 11άδες
ΚΛΟΥΖ: Φελγκέιρας, Πίντο, Κάντου, Ράντα, Σέπσι, Μουρεσάν, Αλμπέρτο, Ραφαέλ Μπάστος, Σουγκού, Καμόρα, Καπετάνος.
MANUTD: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Φέρντιναντ, Έβανς, Μπούτνερ, Φλέτσερ, Κλέβερλι, Άντερσον, Νανί, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ.
http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2012/9/30/1349020899668/rio-ferdinand-008.jpg

Γαλατάσαράι - Μπράγκα

Ο Φατίχ Τερίμ θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Χαμίτ Αλτιντόπ, αν και τόνισε στην συνέντευξη τύπου ότι δεν έχει ελπίδες να παίξει.
Αν ξεπεράσει την δηλητηρίαση που τον ταλαιπωρεί ο Ελμάντερ ίσως να είναι στην 11άδα και για πρώτη να έχουμε επιθετική 3άδα με Ουμούτ Μπουλούτ και Μπουράκ Γιλμάζ.
Ο Ζοζέ Πεζέιρο από την άλλη δεν έχει στην διάθεσή του τον Καρλάο λόγω τραυματισμού, ενώ άφησε και τον Έλντερσον εκτός αποστολής για λόγους τακτικής.
Οι πιθανές 11άδες
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Νουνκό, Σεμίχ Καγιά, Χακάν Μπαλτά, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Αμραμπάτ, Ουμούτ Μπουλούτ, Ελμάντερ, Μπουράκ Γιλμάζ.
ΜΠΡΑΓΚΑ: Μπέτο, Μπαϊάνο, Ντουγκλάο, Νούνο Αντρέ, Ισμαΐλι, Ρούμπεν Αμορίμ, Κουστόντιο, Ούγκο Βιάνα, Αλάν, Έλντερ Μπαρμπόζα, Έντερ.
 

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ


1ος όμιλος
1. Παρί Σεν-Ζερμέν 3 (4-1)
2. Πόρτο 3 (2-0)
3. Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0 (0-2)
4. Ντινάμο Κιέβου 0 (1-4)

2ος όμιλος
1. Σάλκε 3 (2-1)
2. Άρσεναλ 3 (2-1)
3. Μονπελιέ 0 (1-2)
4. Ολυμπιακός 0 (1-2)

3ος όμιλος
1. Μάλαγα 3 (3-0)
2. Άντερλεχτ 1 (0-0)
3. Μίλαν 1 (0-0)
4. Ζενίτ 0 (0-3)

4ος όμιλος
1. Ρεάλ 3 (3-2)
2. Ντόρτμουντ 3 (1-0)
3. Μάντσεστερ Σίτι 0 (2-3)
4. Άγιαξ 0 (0-1)

5ος όμιλος
1. Σαχτάρ 3 (2-0)
2. Γιουβέντους 1 (2-2)
3. Τσέλσι 1 (2-2)
4. Νόρτζελαντ 0 (0-2)

6ος όμιλος
1. ΜΠΑΤΕ 3 (3-1)
2. Μπάγερν 3 (2-1)
3. Βαλένθια 0 (1-2)
4. Λιλ 0 (1-3)

7ος όμιλος
1. Μπαρτσελόνα 3 (3-2)
2. Μπενφίκα 1 (0-0)
3. Σέλτικ 1 (0-0)
4. Σπαρτάκ Μόσχας 0 (2-3)

8ος όμιλος
1. Κλουζ 3 (2-0)
2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 (2-1)
3. Γαλατάσαράι 0 (1-2)
4. Μπράγκα 0 (0-2)

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ


2 γκολ
Οσκάρ (Τσέλσι)
Ραφαέλ Μπάστος (Κλουζ)
Ίσκο (Μάλαγα)
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)
Χένρικ Μχιταριάν (Σαχτάρ)
πηγή:sport24.gr