Weather - Καιρός

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Προκρίθηκε ο Θρασύβουλος, 4-3 στα πέναλτι την Καλαμάτα

Δεν της ...πάει το Κύπελλο (εκτός από πέρσι)!


Τον Βύζαντα Μεγάρων θα αντιμετωπίσει ο Θρασύβουλος στην επόμενη φάση του Κυπέλλου καθώς επικράτησε 4-3  της Καλαμάτας στα πέναλτι, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας, χτες το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, μπροστά σε 600 θεατές. Η Καλαμάτα αποκλείστηκε κυρίως λόγω της απουσίας λόγω τραυματισμού του Βαγγέλη Καούνου που έλιεψε από την τοπική μας ομάδα χτες αλλά και κάποιων διαστημάτων κακού ποδοσφαίρου. Στόχος πλέον η άνοδος! 
Ηταν άλλη μια επιβεβαίωση ότι η Μαύρη Θύελλα δεν τα καταφέρνει στον θεσμό του Κυπέλλου, με εξαίρεση την περσινή χρονιά που απέκλεισε τον Φωκικό και "κοίταξε στα μάτια" την ΑΕΚ που έλαβε την βοήθεια του ρέφερι για να προκριθεί....
Κάκιστο είναι το ξεκίνημα του Θρασύβουλου στο πρωτάθλημα της Football League όπου ο βασικός της στόχος για φέτος είναι η παραμονή. Παρόλα αυτά, στο θεσμό του Κυπέλλου αγωνίστηκε με μοναδικό στόχο την πρόκριση επί της Καλαμάτας και κατάφερε να την πάρει στη διαδικασία των πέναλτι.
Η ομάδα της Φυλής προηγήθηκε στο 11’ με τέρμα του Βασιλείου. Το προβάδισμά του όμως, δεν έμεινε μέχρι τέλους, καθώς οι Πελοποννήσιοι  στο 33’ της αναμέτρησης ισοφάρισαν με τέρμα του Τσιμικλή. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι τέλους και έτσι οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.
Εκεί ο Θρασύβουλος ήταν ψυχραιμότερος και έφτασε στη νίκη με 4-3. Ο Τσαγκαράκης ευστόχησε για τους γηπεδούχους με τον Ζαρόπουλο να αποκρούει την πρώτη εκτέλεση του Θρασύβουλου και του Μπέκα.
Παρόλα αυτά στο δεύτερο πέναλτι ο Ανδρεόπουλος αστόχησε με τον Σερέπα να ισοφαρίζει σε 1-1. Από εκεί και πέρα σκόραραν οι Τσιμικλής και Σύρος για να έρθει ο Σκαρλάτος να αστοχήσει και να πάρουν προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι με την εύστοχη εκτέλεση του Μπακάλη.
Ο Ψυχογιόπουλος  ισοφάρισε σε 3-3 για τους γηπεδούχους και όλα κρίθηκαν από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζιωρτζιώπουλου που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Βύζαντα Μεγάρων στην επόμενη φάση.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ζαρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Τρίψας, Σκαρλάτος, Μπαούρης (61' Γεωργιόπουλος), Τριανταφυλλάκης,Τσιμικλής, Πασάς (52' Ανδρεόπουλος), Ηλιόπουλος, Πούτσι, Αθανασόπουλος (81' Τσαγκαράκης).
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ:  Ξενοδόχοβ, Βασιλείου, Τζιωρτζόπουλος, Σύρος, Μπακάλης, Σταυροθαλλασόπουλος (108' Μπέκα), Πλαβούκος, Αγκόλι (78' Καλαμιώτης), Σερέπας, Προβατίδης, Κειτά (51' Γεωργιάδης)