Weather - Καιρός

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ατυχος ο Νίκος Πουρτουλίδης - 3 μήνες εκτός γηπέδων!!!



Οσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο πρώην παίκτης της Καλαμάτας, Νίκος Πουρτουλίδης νυν του Πιερικού, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ...φιλικό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Βισαλτιακό!!!

Ο 26χρονος μέσος έγινε αλλαγή μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης κι οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν το μέγεθος του τραυματισμού του.
Ο Πουρτουλίδης είχε σοβαρό πρόβλημα τον τελευταίο καιρό, όμως αγωνιζόταν κανονικά στα παιχνίδια του Πιερικού για την Football League, καθώς είχε κριθεί απαραίτητη η συμμετοχή του ώστε η ομάδα της Κατερίνης να αποφύγει τα πλέι άουτ....
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ πλέον είναι άγνωστο αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του (που λήγει τον Ιούνιο) με τους μελανόλευκους. Ο "Πούρτου" βοήθησε όσο μπορούσε την ομάδα του να πλασαριστεί σε μια καλή θέση στη βαθμολογία και όλα έδειχναν ότι θα συνέχιζε στον Πιερικό και τη νέα χρονιά. Τώρα ο σοβαρός τραυματισμός θα τον φέρει πολύ πίσω (χάνει όλη την προετοιμασία και τα φιλικά, ακόμα και τις πρώτες 3-4 αγωνιστικές...) και θα χρειαστεί εκ μέρους του μεγάλα ψυχικά αποθέματα να επανέλθει γερός και δυνατός.
Περαστικά "Πούρτου"!