Weather - Καιρός

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Το αντίο του Κουτσοσπύρου και το κλίμα στην ομάδα της Καλαμάτας που "κάτι γίνεται"...

Φάση από την σημερινή προπόνηση.
Και ο Χρήστος Κουτσοσπύρος επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα τελικά. 
Ο Μέρκο Ντερίμ, ο Βασίλης Μαλαφέκας ο Χρ. Κουτσοσπύρος και ο αποχωρήσας τραυματίας
Ζαν Σιλά παρακολουθούν το οικογενειακό δίτερμα.
Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης και ο Μιχάλης Χατζής αποχαιρετούν τον Χρήστο Κουτσοσπύρο
μέσα σε εμφανές κλίμα αμηχανίας!
Χαλάρωμα και διατάσεις μετά το τέλος της προπόνησης.
Ο Μέρκο Ντερίμ ευχαρίστησε τον Χρήστο Κουτσοσπύρο για την παρουσία του στην ομάδα της Καλαμάτας και του είπε "εδώ θα είμαστε και στο μέλλον"...
Και ο Γεν. Αρχηγός της ομάδας Βασίλης Μαλαφέκας είχε έναν καλό λόγο για τον Αγρινιώτη φορ που αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια (11 βασικός και ένα αλλαγή) από τον Ιανουάριο
που ήρθε δανεικός από τον ΠΑΣ και σε αυτά τα 983' σημείωσε και 3 γκολ.

Η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της πόλης, εκεί όπου θα δώσει την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00 το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.
Ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» Θανάσης Κολιτσιδάκης έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού από τη μια πρέπει να προετοιμάσει κατάλληλα τόσο αγωνιστικά αλλά κυρίως ψυχολογικά τους παίκτες του για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, με δύο αντιπάλους που εξακολουθούν να έχουν αγωνιστικούς στόχους. Και το κυριότερο να τους βρει ένα ΚΙΝΗΤΡΟ για να ολοκληρώσουν αξιοπρεπώς την δύσκολη χρονιά.



Τα προβλήματα στις τάξεις της Μεσσηνιακής ομάδας είναι πάρα πολλά αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Χατζής και Ηλιόπουλος, ο Κώστας Παπουτσής που ακολουθεί εδώ και δύο ημέρες ατομικό πρόγραμμα λόγω προβλήματος στον προσαγωγό, σήμερα έγινε γνωστό ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, ενώ δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού και οι Πουρτουλίδης, Σκαρλάτος και Καλογερόπουλος Γ.
Αποχώρησε το "τανκ"!

Από το ρόστερ της ομάδας αποχώρησε σήμερα και επιστρέφει στην ομάδα που ανήκει (ΠΑΣ Γιάννινα) ο Χρήστος Κουτσοσπύρος, αφού λόγω τραυματισμού στη μέση, δεν είναι σε θέση να αγωνισθεί για τις επόμενες 10 ημέρες. Αυτή είναι η δεύτερη απώλεια από τους παίκτες που ήρθαν ως δανικοί τον Ιανουάριο, αφού προχτές προηγήθηκε η επιστροφή στα Γιάννενα του Τόμας Ντε Βινσέντι.
"Με γεμάτο γήπεδο έρχομαι και αύριο"!
Ο Κουτσοσπύρος βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας για να αποχαιρετίσει τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι πολύ συγκινημένος που αποχωρώ από μια μεγάλη ομάδα, που διαθέτει εξαιρετικά παιδιά και φοράνε αυτή τη βαριά φανέλα χωρίς να υπολογίζουν τις πολλές δυσκολίες. Έμεινα έκπληκτος αυτούς τους 4,5 μήνες που βρέθηκα στις τάξεις της ομάδας από την αυταπάρνηση και την δύναμη ψυχής που δείχνανε καθημερινά όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Β’ εθνική και στεναχωρήσαμε το φιλάθλους της «Μαύρης Θύελλας». Η χρονιά που ακολουθεί σίγουρα θα είναι δύσκολη και όλοι όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα και ξέρω καλά ότι είναι χιλιάδες, θα πρέπει να βοηθήσουν την ανασύνταξη της ομάδας και να συσπειρωθούν δίπλα της. Αν το γήπεδο αυτό που κάνω τώρα αυτές τις δηλώσεις είναι κάθε Κυριακή γεμάτο, η ομάδα της Καλαμάτας πολύ σύντομα θα βρεθεί εκεί που πρέπει να βρίσκεται.
Όσο για μένα, είμαι στη διάθεση της ομάδας και αν αλλάξουν κάποια πράγματα, θα είμαι ο πρώτος που θα έρθω να βοηθήσω».
Αύριο Σάββατο στις 11 θα γίνει μια τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, στο οποίο θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ.
Η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Στρατοπέδου την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:00 την αντίστοιχη ομάδα του Θρασύβουλου.