Weather - Καιρός

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

O Σταύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στον...Μεσσηνιακό!

Με την φράση γηράσκω αει διδασκόμενος επέστρεψε χτες στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Μεσσηνιακού, κι όχι της Καλαμάτας, ο επιχειρηματίας Σταύρος Παπαδόπουλος, όπως το ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού που φέρει και το όνομά του εδώ και τρία χρόνια. 
Ο κ.Παπαδόπουλος έκανε λόγο για μικρόβιο που τον κρατάει προσηλωμένο στο ποδόσφαιρο και το δέλεαρ να επιστρέψει στους πράσινους είναι το γεγονός ότι είναι νοικοκυρεμένο σωματείο χωρίς παρασκήνιο και με πειθαρχημένη δουλειά.  
Ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας έκλεισε οριστικά την πόρτα στην Μαύρη Θυελλα και ως σκέψη και ως ομάδα, αφού στο γήπεδο πλέον της ομάδας του θα παίζει μόνο ο Μεσσηνιακός. 
Πάντως, εξέφρασε την αγάπη του και για την ομάδα της Καλαμάτας…
Διέψευσε κατηγορηματικά την «εφεύρεση» για αγορά νέου ΑΦΜ για άνοδο της ομάδας, ενώ τόνισε την ανάγκη να παίζουν ντόπια παιδιά στον σύλλογο.
Παρά την οικονομική κρίση και την πτώση που έχουν ακόμα και οι δικές του επιχειρήσεις, τόνισε ότι θα καταβάλλει ότι είναι δυνατό για να παραμείνουν όλοι οι εργαζόμενοι στον μεσσηνιακό, να διεξαχθούν και φέτος τα Παπαφλέσσεια και να ενισχυθούν όλα τα τμήματα του αρχαιότερου ελληνικού συλλόγου.
Θετικά σχολίασαν την ενεργή επαναφορά του Σταύρου Παπαδόπουλου, τόσο ο νυν πρόεδρος του Μεσσηνιακού Γιώργος Νταβουτιάν, ο ταμίας του συλλόγου Δημήτρης Πουλόπουλος αλλά και ο έφορος Πέτρος Παπαδόπουλος.